reklama
Carolajna32
Fanka BB :)
Dopiero? Daniel ma 14 tyg i my DOPIERO zaczynamy rozmiar 62 nosić....Ola kupa jest luźna. Też kładę ciepłą szmatkę na brzuszek, polewam ciepłą wodą. Wczorajsza noc tragiczna, bo wstawałam co 40 min do niej, bo ona parła przez sen. Brzuch przy tym cały czas miękki, ale kupę udało jej się zrobić dopiero koło 9.00. Widać, że ma przez to taki płytki sen bo ona jest zmęczona od rana. Dziś starałam się, żeby ją kłaść dużo na brzuchu, nosiłam ją w chuście, żeby jej brzuch masował się o mój. I na razie śpi spokojnie.
Ola z tym ssaniem Zosia robi też czasem tak samo, najczęściej jak chyba już jej się specjalnie nie chce pić i tak się bawi... Ma takie dni że robi tak często i takie, że nie robi tak wcale.
A ja dziś szukałam ładnego ubranka 62 i nic nie znalazłam. Jutro Zosiek kończy dwa miesiące, a u nas przez pierwszy rok życia obchodzi się miesięcznice. Efektem jest jutro 14 gości u nas w domu, ale wpadają tylko na gofry i kawę.
Magmich wszystkiego najlepszego i kolejnych wspaniałych lat razem!
Bettina przyznaj się, że sama się stęskniłaś za maleństwem i chciałaś już wracać
Wy już ubranka 68?
My dopiero 62 zaczęłyśmy ubierać.
Liście kapusty.Masakra jakas. Nic nie pomaga, cieple okłady, ciepły prysznic, delikatne masaze...nic. Laktator niewiele wyciaga, a Antek nie chce ssac z tej piersi, bo mu nie leci przeciez a on glodny, z jednej sie nie najada i krzyk. A mnie piers boli. co robic???
Moje też...jest źle ;(Moje włosy są wszędzie, lecą garściami
U nas nie działa ani Bobotic ani Espumisan. Tylko SabSimplex w dużej dawce a on najsilniejszy przecież.Mket Bobotic to cos takiego jak espumisan, tylko silniejszy, ma wiecej tego symetykonu.
PaniAg czemu wylewasz mleko? Przeciez w lodowce moze stac kilka dni...
U mnie wszystko zeszło z ciąży.Dzieki. Mi z 19kg zeszło 13 czyli jeszcze 6kg zostało do zrzucenia. Ale jak sie zaczne bardziej ruszac (bo na razie jeszcze po cesarce brzuch mnie boli) to mam nadzieje, ze jakos uda mi sie zgubic te pozostałe kg.
Niestety zaczęłam też jeść więcej ;(((
A miałam nadzieję, że więcej zrzucę.
Hej dziewczyny, ja zlikwidowałam apkę bo źle działa i zapomniałam od nowa zainstalować ;(
Mniej mnie bo do pracy praktycznie codziennie jeżdżę. Chwilami późno wracam do domu.
Daniel jakby lepiej i ze spaniem i z kupą. Je różnie ale je.
W niedzielę mieliśmy jechać do Trójmiasta do zoo ale młodą dopadła biegunka więc siedzieliśmy w domu. Wczoraj w pracy i właśnie próbujemy się zebrać żeby jechać do zoo i na starówkę.
Miłego dnia.
beemik
Dzien dobry! A u nas wlasnie zaczał padac deszcz i chyba szybko nie przestanie, wiec ze spaceru nici
Ale z dobrych wiadomosci to taka, ze moja corcia przespala dzis całą noc! Od 21 do 5.50 wow jak to jest mozliwe??? Prawie 9 godzin snu!!!
Ale z dobrych wiadomosci to taka, ze moja corcia przespala dzis całą noc! Od 21 do 5.50 wow jak to jest mozliwe??? Prawie 9 godzin snu!!!
magmich
Ola ale mnie rozbawiłaś znaczy Twoja teściowa powinnaś się cieszyć że sama nie chciała się przyssać
My byliśmy zobaczyć orkiestrę wojskową i początek uroczystości. Grali tak głośno że na syrenie do domu wracaliśmy. Teraz wypiła mleko i chyba wyjdę z nią do ogrodu bo pogoda piękna.
Czy u was też tyle os lata aż dziwne jak na tą porę roku. Wczoraj mi jedna do wózka wpadła.
My byliśmy zobaczyć orkiestrę wojskową i początek uroczystości. Grali tak głośno że na syrenie do domu wracaliśmy. Teraz wypiła mleko i chyba wyjdę z nią do ogrodu bo pogoda piękna.
Czy u was też tyle os lata aż dziwne jak na tą porę roku. Wczoraj mi jedna do wózka wpadła.
Carolajna32
Ola jestem ciekawa Twojej reakcji na propozycję Teściowej? straszneee....
beemik raz dwa zgubisz te kilogramy. Ja mam 4 jeszcze do wagi sprzed ciąży ale chciałabym zrzucić więcej. Wczoraj przeszłam 11km i 8 przejechałam na rowerze, a dziś pogoda sprawiła że siedziałyśmy w domu więc się obżerałam... Trochę potrwa to zrzucanie...
Malutki Twój Danielek Carolajna
U nas dziś o 15.00 zaczęło się marudzenie i tak z krótkimi przerwami trwało do uśnięcia. Zosia jadła średnio co 30 min przez cały dzień. A jutro ja idę do kosmetyczki i Zosię podrzucam do mojej Mamy. Mam nadzieję, że będzie miała lepszy humor.
Mam wewnętrzną potrzebę kupienia Zosi jakiegoś ładnego ubranka, ale potrzeba kłóci się z rozsądkiem, bo ubranek ma dużo...
beemik raz dwa zgubisz te kilogramy. Ja mam 4 jeszcze do wagi sprzed ciąży ale chciałabym zrzucić więcej. Wczoraj przeszłam 11km i 8 przejechałam na rowerze, a dziś pogoda sprawiła że siedziałyśmy w domu więc się obżerałam... Trochę potrwa to zrzucanie...
Malutki Twój Danielek Carolajna
U nas dziś o 15.00 zaczęło się marudzenie i tak z krótkimi przerwami trwało do uśnięcia. Zosia jadła średnio co 30 min przez cały dzień. A jutro ja idę do kosmetyczki i Zosię podrzucam do mojej Mamy. Mam nadzieję, że będzie miała lepszy humor.
Mam wewnętrzną potrzebę kupienia Zosi jakiegoś ładnego ubranka, ale potrzeba kłóci się z rozsądkiem, bo ubranek ma dużo...
magmich
Mkvet jak ja Cię rozumiem tez mam takie wewnętrzne potrzeby kupienia czegoś dzieciom ale od razu przywołuję zdrowy rozsądek bo dla małej mam całe wory ciuchów po starszej a starsza ma pełną szafę bo znajoma nam podrzuca.
Tak czy inaczej w czwartek w Lidlu będą ciuszki dla maluchów więc już poluję na skarpetki i termometr na podczerwień.
Tak czy inaczej w czwartek w Lidlu będą ciuszki dla maluchów więc już poluję na skarpetki i termometr na podczerwień.
reklama
Hej dziewczyny. Chciałam się spytać jakie mleko mm podajecie swoim malcom. Mój mały jest już na samej butli bebiko od poniedziałku i zaczęły się odrazu problemy z kupka. Pręży się i nie może zrobić a jak już zrobi to strasznie twarda w aptece poleciła mi kupić bebiko extra care comfort z obniżoną laktoza i tu moje kolejne pytanie czy jest może mama która dawała je swojemu brzdacowi i może się wypowiedzieć na temat tego mleka ? Dziękuje z góry