reklama
Magda ja się tam nie znam, ale jak Antkowi się ulewało to szukałam przyczyn i trafilam na artykul w ktorym bylo wspomniane, ze jesli dziecko ulewa to z czasem moze nie chciec jesc, bo ten pokarm, ktory mu sie cofa podraznia sluzowke i jego to najzwyczajniej w swiecie boli. To tzw.refluks jelitowo-zoladkowy. Nie wiem jednak, czy Twojemu Theo się ulewa...mam nadzieje, ze znajdziecie przyczyne i rozwiazecie problem.
U nas bez kupy dzień 8. Tesciowa twierdzi, ze mam zbyt malo tresciwy pokarm i poradzila zebym dosypywala do swojego sciagnietego mleka miarke mleka modyfikowanego, dla mnie to bez sensu mieszac mleko z mlekiem, ale moze? Co myslicie? Nie dzialam, bez Waszych porad
A i nie chce zaeszyc, ale chyba koniec z kolkami u Antka
U nas bez kupy dzień 8. Tesciowa twierdzi, ze mam zbyt malo tresciwy pokarm i poradzila zebym dosypywala do swojego sciagnietego mleka miarke mleka modyfikowanego, dla mnie to bez sensu mieszac mleko z mlekiem, ale moze? Co myslicie? Nie dzialam, bez Waszych porad
A i nie chce zaeszyc, ale chyba koniec z kolkami u Antka
Bettina2701
Fanka BB :)
Ola a czy Antek się męczy przez brak kupy, pręży, stęka?
Ja bym nie dosypywała mm do Twojego mleka, jak już to lepiej dokarmić go zwykłą mieszanką, po co "psuć" Twoje mleko
Ja bym nie dosypywała mm do Twojego mleka, jak już to lepiej dokarmić go zwykłą mieszanką, po co "psuć" Twoje mleko
magmich
U nas też zimny wiatr ale godzinny spacer zaliczony. Nocka super od 22.00 do 7.00 i potem do 10.00. No ale co z tego jak ja przez okres do łazienki biegałam.
PaniAg moja też czasami kaszle ma tak od dawana była kilka razy osłuchiwana i wszystko ok, pewnie coś w gardle drapie albo ślinkami się zachłyśnie.
PaniAg moja też czasami kaszle ma tak od dawana była kilka razy osłuchiwana i wszystko ok, pewnie coś w gardle drapie albo ślinkami się zachłyśnie.
betula
olaola, ja bym nie ryzykowała z tym dosypywaniem mleka modyfikowanego do Twojego mleka. już lepiej chyba "podkarmić" Antka mm przygotowanym zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
u nas ciag dalszy walki z dopajaniem, dziecko moje mialo super humor poki nie podeszlam z butelką z wodą... od tej pory ciągle mi marudzi... ech.
u nas ciag dalszy walki z dopajaniem, dziecko moje mialo super humor poki nie podeszlam z butelką z wodą... od tej pory ciągle mi marudzi... ech.
Magda ja miałam taki problem z karmieniem mojej pierworodnej. Pierś ssała po kilka minut. Butelki też nie chciała a różnych próbowaliśmy. Lekarze i położne mnie męczyły że nie potrafię nakarmić dziecka aż płakałam czasami ze stresu jak nikt nie widział. Wiadomo nie jadła to i była rozdrażniona bo sama nie wiedziała czego chce. Nigdy nie potrzebowałam dużej butelki. Znajome mówiły ze robią swoim dzieciom po 210-240 ml a ja sie wtedy cieszyłam jak zjadła 90ml. Przez to niejedzenie wizyty u pediatry były prawie co tydzień (moja słabo przybierała na wadze) przebadali ja bardzo dokładnie z tego powodu nawet badania genetyczne były i wszystko jest dobrze. Ma 4 lata i dalej nie wykazuje zainteresowania jedzeniem.
A ja mam pytanie. Czy możecie polecić jakąś przytulankę z pozytywka do spania? Bo na szumisia to już chyba za późno jak do tej pory nie kupowałam prawda?
A ja mam pytanie. Czy możecie polecić jakąś przytulankę z pozytywka do spania? Bo na szumisia to już chyba za późno jak do tej pory nie kupowałam prawda?
Bettina2701
Betula z dopajaniem ostatnio i ja mam problem, po kilku łykach jest strasznie marudna. Jest to o tyle ciekawe, że wcześniej piła bez problemu wodę czy herbatkę, nie wiem o co chodzi
Seforka koleżanki kupowały misia śpioszka
Link do: BABY LOVE Miś ŚPIOSZEK Śpiewa LAMPKA
Seforka koleżanki kupowały misia śpioszka
Link do: BABY LOVE Miś ŚPIOSZEK Śpiewa LAMPKA
reklama
Bettina2701
No to wydarzenie tygodnia
A moja Hanula zaczęła przekręcać się na bok, póki co lewy. Tylko za chwilę jest afera bo nie potrafi wrócić na plecy hahaha
A moja Hanula zaczęła przekręcać się na bok, póki co lewy. Tylko za chwilę jest afera bo nie potrafi wrócić na plecy hahaha