reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

Magmich no ładny zryw! Podziwiam, ja prawie nic nie robie w domu, a gotuje raz w tygodniu teraz. ..
Byliśmy na szczepieniu i dzieci śpią od 19. O 23 nakarmione przez sen... nawet nie zapłakali aż się martwię czy wszystko ok. W dzień natomiast było strasznie - nieustanny płacz. Może się tylko zmęczyli.
Jak wasze bąble znosiły szczepienia?

Napisane na GT-I8200 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nasza Zosia przespała 24h po szczepieniu. Ale jak budziła się. Na jedzenie to była marudna.
Dziś spała od 22.00 do 6.00 a ja z Nią bo szybko wczoraj padłam.
Dzień dobry:)

Hej :) u nas tez ładna noc i chłopaki w lepszych nastrojach. Nawet były uśmiechy na dzień dobry a mama wypiła kawę i się umyła. No luksusy mam dziś :)
Co chwilę mierzę im temperatury, już chyba bardziej ja przeżywam te szczepienia.

Sent from my GT-I8200 using Forum BabyBoom mobile app

Ja też chodziłam z termometrem po szczepieniu, ale całe szczęście obyło się bez gorączki. Ja też po prysznicu ale kawy i śniadania w najbliższej perspektywie nie widać, bo u Zosi trwa poranny ból brzuszka. Odkąd podajemy jej probiotyk to jest lepiej ale na razie bez rewelacji.

Ola ja karmie przez nakładki,mam za małe brodawki i sutki, bez nakładek Ala ciut pociagnie ale jej wypada i się złości więc leci jej sporo tego mleczka bo w nich są 3otworki i jak ciągnie to tam jeszcze w nakładce zostaje mleczko:) w tej herbatce hipp dla karmiących już jest koper i rumianek:)

Madziu tak mieszkam 15km od Gubina/Guben ( juz ciut dalej ale tam mam rodziców)piękne okolice za oknem 50m mamy lasy:)

Mkvet a o której podajesz probiotyk ? ja podaję pierwszy raz już ok 5 rano jak sie budzi, czasami prześpi jeszcze godzinke i akurat zaczyna on ładnie działać:)

No dzisiaj to już nie pospała, padła przed 9 z rykiemi krzykiem z przemęczenia hehe ale juz wstała ech...z tym jej dziennym spaniem

U nas dalej nie ma spania i cyrk. Dzisiaj od 2 nad ranem ;(
Nie mam na nic siły.

Ja probiotyk podaje na wieczór, do mleka a odkąd zmieniliśmy na inny z zalecenia lekarza jest super jeżeli chodzi o kupy.

Ja już przed szczepieniem chodziłam z termometrem, żeby się upewnić, że dobrze mierzy. ;-) ;)

A mnie dopadła jakaś jelitówka. :baffled: Oby tylko mała się nie zaraziła :hmm:

Podaję wieczorem, ale pewnie powinnam od rana, jutro podam też koło 5.00 . My mamy BioGaia.
Demolka a jakiej firmy masz nakładki? Ja też od 3 dnia życia Zosi karmię przez nakładki.

reklama
Nakładki mam medeli 16 bo nie znalazłam u nas mniejszych ale daj rade. Moja też już ciągnie bez ale bardzo się denerwuje bo jak już słabiej mleko leci to nie może z nerwów złapać piersi, wiec odpuściłam. Dla mnie nakładki to nie problem:)

Ja mam dicoflor i u mnie się sprawdza daję 3x1krople

Do góry