reklama
PaniAg
Fanka BB :)
Ola a dawalas mu sie napuc cieplej wody? Nam tak kazala pielegniarka ale sie obylo bo zrobil sam.
Dzis tez bez kupy,za to strasznie puszcza bąki.... Zagladam do pieluchy,ze kupa a tam nic*, siku tylko.
* Zrobil u byl caly do mycia.
Zawsze jak tu napisze,ze nic to zaraz zrobi
Dzis tez bez kupy,za to strasznie puszcza bąki.... Zagladam do pieluchy,ze kupa a tam nic*, siku tylko.
* Zrobil u byl caly do mycia.
Zawsze jak tu napisze,ze nic to zaraz zrobi
Ostatnia edycja:
betula
nam pediatra też mówił żeby dopajać Młodą LETNIĄ wodą - podobno poprawia perystaltykę jelit
Bettina2701
Ola a herbatkę jeszcze mu dajesz?
Bettina2701
Oby szybko ten nowy lek przyniósł efekty, strasznie długo męczą was te kolki :/
Betula z tym ćwiczeniem brzuszka to jakbyś moją starszą córeczkę opisywała. Też nie była chętna do ćwiczeń na brzuszku i przekręcania się z brzucha na plecki. Z samodzielnym chodzeniem też jej się nie spieszyło. Za to mowić zaczęła jeszcze przed chodzeniem. A teraz to tęsknię do tych czasów kiedy tylko leżała i proszę kilkadziesiąt razy dziennie aby usiadła chociaż na minutę. Teraz w swoim roczniku jest najżywszym i najszybszym dzieckiem na osiedlu.
Rodziłam w Koperniku.
Z tym mężem to go postraszyłam że zostawię go w weekend samego i ma nie tylko zająć sie dziewczynkami ale jeszcze zrobić zakupy posprzątać ugotować i wyprać i od razu wuluzował. Przerażenie w oczach miał straszne
Rodziłam w Koperniku.
Z tym mężem to go postraszyłam że zostawię go w weekend samego i ma nie tylko zająć sie dziewczynkami ale jeszcze zrobić zakupy posprzątać ugotować i wyprać i od razu wuluzował. Przerażenie w oczach miał straszne
reklama
Bettina2701
Seforka podejrzewam, że każdy facet jak by miał zostać z dzieckiem w domu na stałe nie ogarnął by nawet połowy tego co my.
Ola jak u was?
U nas wieczór spokojny bo bez płaczu ale długi. Hania zasnęła po 20 by ok 21 się obudzić. Musiałam ją przebrać bo się przesikała i jak na nowo zaczęła przysypiać to znowu musiałam ją przebrać bo jej się ulało. Czasem mamy takie dni, że przebieram ją dosłownie co chwilę.
Dziewczyny czy któraś używa podgrzewacza do butelek? Jakiej firmy? Sprawdza się? Ułatwia życie?
Ola jak u was?
U nas wieczór spokojny bo bez płaczu ale długi. Hania zasnęła po 20 by ok 21 się obudzić. Musiałam ją przebrać bo się przesikała i jak na nowo zaczęła przysypiać to znowu musiałam ją przebrać bo jej się ulało. Czasem mamy takie dni, że przebieram ją dosłownie co chwilę.
Dziewczyny czy któraś używa podgrzewacza do butelek? Jakiej firmy? Sprawdza się? Ułatwia życie?