reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

U nas dziś też nie najlepiej. Misia spała od 21:00 do 2:30 i koniec spania! Później o 7:00 dopiero na godzinkę i tyle na razie. Już nie wiem na co zwalać:(

reklama
Ja sie boje ze go zgniote w nocy. Nieraz zdarzy mi sie przysnac kiedy karmie go piersia w nocy. I druga sprawa to,ze sie przyzwyczai i nie bedzie chcial juz wcale u siebie czyli w lozeczku obok nas.

W dzien usypuam go w naszym lozku albo zasnie na piersi, albo w bujaku.

Dzis sterroryzowal mnie 3 godziny!!! Od 3.oo do 6.oo przysypial na piersi i budzil sie kiedy ladowal u siebie. W miedzyczasie 2 razy sie przesikał. Potem 1.5 godz u siebie i znow do mnie i tak juz do rana. Od 7 oo do 9.oo.

U nas jest bardzo czesto paranoiczny ryk przy przebieraniu. Zwlaszcza kiedy jest senny. Body najgorszy wróg i pajac i pielucha. Ryk jest nieraz taki,ze az sie zapowietrza ze złości. Robie to szybko ale delikatnie a ten wariuje. Jak siedzi cicho w czasie przebierania to cud....

U nas też pogoda beznadziejna a mała jest taka marudzi, że już mam dość. ..Może po szczepieniu, przez witaminę D, pogoda, nowe mleko? ?? Nie wiem już sama. ..

Mam na myśli czopki glicerynowe które ułatwiają wyróżnienie? Nie miałam styczności ale wiem ze moja sąsiadka juz daje a dziecko ma 4 czy 5 miesiecy

Czopki dawałam starszej i tez już od 1 mc. Lekarz tylko powiedział żeby przekroić nożem na pół bo może być za duży. Tak robiłam a efekt był w ciągu 15 min. tzn. mega kupa;)

reklama
Do góry