reklama
Carolajna32
Fanka BB :)
Jenot mój od 6 nie śpi
Carolajna32
Taaaa. Płacz jest co kilka minut niesamowity. Ze spaceru nici bo wieje niemiłosiernie
PaniAg
Ja sie boje ze go zgniote w nocy. Nieraz zdarzy mi sie przysnac kiedy karmie go piersia w nocy. I druga sprawa to,ze sie przyzwyczai i nie bedzie chcial juz wcale u siebie czyli w lozeczku obok nas.
W dzien usypuam go w naszym lozku albo zasnie na piersi, albo w bujaku.
Dzis sterroryzowal mnie 3 godziny!!! Od 3.oo do 6.oo przysypial na piersi i budzil sie kiedy ladowal u siebie. W miedzyczasie 2 razy sie przesikał. Potem 1.5 godz u siebie i znow do mnie i tak juz do rana. Od 7 oo do 9.oo.
U nas jest bardzo czesto paranoiczny ryk przy przebieraniu. Zwlaszcza kiedy jest senny. Body najgorszy wróg i pajac i pielucha. Ryk jest nieraz taki,ze az sie zapowietrza ze złości. Robie to szybko ale delikatnie a ten wariuje. Jak siedzi cicho w czasie przebierania to cud....
W dzien usypuam go w naszym lozku albo zasnie na piersi, albo w bujaku.
Dzis sterroryzowal mnie 3 godziny!!! Od 3.oo do 6.oo przysypial na piersi i budzil sie kiedy ladowal u siebie. W miedzyczasie 2 razy sie przesikał. Potem 1.5 godz u siebie i znow do mnie i tak juz do rana. Od 7 oo do 9.oo.
U nas jest bardzo czesto paranoiczny ryk przy przebieraniu. Zwlaszcza kiedy jest senny. Body najgorszy wróg i pajac i pielucha. Ryk jest nieraz taki,ze az sie zapowietrza ze złości. Robie to szybko ale delikatnie a ten wariuje. Jak siedzi cicho w czasie przebierania to cud....
Magdalena777
Mam na myśli czopki glicerynowe które ułatwiają wyróżnienie? Nie miałam styczności ale wiem ze moja sąsiadka juz daje a dziecko ma 4 czy 5 miesiecy
Carolajna32
My dawaliśmy od 1 mca z zalecenia lekarza
reklama
Carolajna32
Tak, trzeba przekrajać wzdłuż