reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Przezyliśmy wczorajszy dzień dzisiaj mala nawet sie uśmiecha i odsypia wczorajszy dzien, aż inne diecko, mam nadzieję ze już tak zostanie bo roztroju żołądka dostanę!
Powodzenia na szczepieniach!! nie ukrywam ze baaardzo się cieszę ze mam to pierwsze a sobą:)

Caro no ja też wodę filtruję w bricie a potem jeszcze 5 minut gotowania. Ale skoro Betula pisze że korzysta tylko z czajnika to chyba też tak zacznę, zawsze to szybciej i wygodniej. Do tej pory trzymałam się tego co było napisane na opakowaniu od mleka.

Caro a co to za woda w kartoniku?

Załączniki

• 1458572852622.jpg
    1458572852622.jpg
    58,3 KB · Wyświetleń: 82
Betula ja zaparzam zwykły rumianek taki ekspresowy. Robie esencję z której potem taką słomkową herbatkę.

to w ramach dopajania przy MM sie podaje czy w innych celach?
ja w ramach dopajania podaje letnia wode, ktora ponoc poprawia perystaltyke jelit, zadnych herbatek poki co nie podawalam...

reklama
Do góry