reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
U nas dzis dzien marudzenia. Spi po 3o min jakims snem czujnym jak krolik Denerwuje sie przy cycku..... Zwalam na pogode. Bratanek 2.5 letni tez dzis daje czadu.

Dziewczyny dziękuję za życzenia.

Ola Tobie również wszystkiego naj i pociechy z maluszka.

PaniAg u nas dzisiaj z kolei dzień śpiocha (już się boję co w nocy będzie) nawet mleko pite przez sen bo nie zamierzała się budzić.

Zaliczyłam dzisiaj zakupy z mężem i w ramach prezentu urodzinowego kupił mi elegancki żakiecik a ja dokupiłam sobie śliczną sukienkę i mam komplet na chrzciny. Od razu kupiliśmy prezenty na zająca i wróciliśmy biedniejsi o jakieś 5 stówek. Szok jak kasa szybko się rozchodzi a jeszcze muszę buty kupić starszej bo wyrosła ale chyba zajrzę na e-obuwie bo te tłumy w sklepach są przerażające.

Dziewczyny czy któraś z was odpuszcza szczepienie na rota mają w domu starszaka który też nie był szczepiony i istnieje ryzyko że coś przyniesie?

A my dzisiaj mamy CIĘŻKI DZIEŃ. cały na rękach od 5.30 mała spała raz godzinkę na spacerze i potem pół godzinki lulana przez moją mamę. Przy karmieniu 5min snu. Ciągły krzyk i ryk bidulka tak si męczy ppo szczepionkach mam nadzieję ze jutro będzie lepszy dzień bo już po ścianach chodze...

reklama
Demolka wspolczuje Ci, my mamy szczepienie w srode i boje sie tych dni po... Mam nadzieje, ze szybko minie Twojej malej i da Ci troche odpoczac.

Magmich jesli Twoja starsza corka chodzi do szkoly czy przedszkola to jest duza szansa, ze cos przyniesie. W placowkach ciagle sa jakies zoladkowe perypetie :/

Moze wyskocze z tym pytaniem i niewiedza jak Filip z konopi,ale to chyba nie pierwszy raz tutaj. Prosze, wytlumaczcie mi jak to jest z tymi szczepieiami? Jaki mam wybor? 5w1 6w1 albo pojedynczo? Ktore sa platne a ktore nie? Ktore lepsze i dlaczego? Wytlumaczcie mi jak malemu dziecku, bo ja nie ogarniam... ;(

Do góry