reklama
Carolajna32
Fanka BB :)
Kamisia ja jedną ręką karmię a druga pisze
mozna i tak heh mi jakoś slamazarnie to idzie niemniej jednak postaram się częściej odzywać zawsze to jakieś wsparcie i tematy na czasie :-)Kamisia ja jedną ręką karmię a druga pisze
Bettina2701
Carolajna zdradz sekret jak karmisz ze masz wolna rękę? Bo ja przy karmieniu butelka mam obie zajęte
Carolajna32
Bettina poduszka na kolanach lub jednej nodze
Bettina2701
W końcu poduszek mi zabraknie
U nas kolejny marudny dzien mam nadzieje ze ostatni bo od 16 mam tragedie, juz nie wiadomo w jakiej pozycji ja trzymac ale dobrze ze goraczki nie ma. Mam nadzieje ze Wasze Szkraby lepiej przejda szczepionke choc...zawsze moglo byc gorzej. J ucieklam z mala do rodziców chociaz sie spokojnie wykapie bo w razie co mama podejdzie do malej. ech...ciezko samej. sorki za smety.
magmich
Kamisia 4 tygodnie szybko miną zwłaszcza przy maluchu
My wykąpałyśmy właśnie małą za chwilkę wykąpie starszą a potem łazienka moja
Demollka świetnie Cię rozumiem ja wprawdzie sama jestem tylko w ciągu dnia bo popołudniu już mąż wraca z pracy ale i i tak mam takie dni że nie mam czasu sobie herbaty zaparzyć. Jeszcze do tego mojego zazdrośnika wolę samego z maluszkiem nie zostawiać.
Mam dzisiaj ochotę na szampana. Od wczoraj jestem o rok starsza i trzeba to uczcić (albo wypić z rozpaczy
). Już powiedziałam mężowi, że ja dzisiaj świętuje a on ma dyżur
My wykąpałyśmy właśnie małą za chwilkę wykąpie starszą a potem łazienka moja
Demollka świetnie Cię rozumiem ja wprawdzie sama jestem tylko w ciągu dnia bo popołudniu już mąż wraca z pracy ale i i tak mam takie dni że nie mam czasu sobie herbaty zaparzyć. Jeszcze do tego mojego zazdrośnika wolę samego z maluszkiem nie zostawiać.
Mam dzisiaj ochotę na szampana. Od wczoraj jestem o rok starsza i trzeba to uczcić (albo wypić z rozpaczy
). Już powiedziałam mężowi, że ja dzisiaj świętuje a on ma dyżur
Ostatnia edycja:
reklama