reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Magdalena ja do tej pory sama pilam te herbatke z kopru, ale mialam wrazenie, ze to nic nie daje. Herbatka jakas z rossmana. Lactosan mialam a teraz mam na laktacje granulowana od Hipp, tez ma w skladzie koperek. Melise tez pije, ale szczerze nie widze roznicy, chociaz nie wiem jakby bylo gdybym nie pila. Tylko, ze ja wszystko dosladzam,(oprocz granulowanej), bo przez usta by mi nic nie przeszlo. Myslicie, ze to ma znaczenie?

Mkvet dokladnie tak zrobilam. Zaparzylam gotowa herbatke, wg.wskazan z opakowania i jak sie zaparzylo i przestyglo to przelalam mu do butli :) a o uzupelnianiu wapnia nie pomyslalam nawet, a powinnam...

Mi w ogole Pani od laktacji pow.ze skoro w ciazy jadlam wszystko, i wszystko przyprawione, ostre itp.itd.to karmiac piersia tez moge jesc wszystko a nawet powinnam, bo moje mleko dla dziecka moze wydawac sie mdle. Za jej rada, w pierwszych dniach uraczylam siebie no i Antka spagetti, oj dzialo sie, nigdy wiecej. ;)

ja tak poszalalam z pizza hehe bo skoro w ciazy jadlam....widac sie to nie sprawdza.
my mamy trzeci dzien marudny po szczepionce, plecy mi odpadaja, wlasnie ogladam chusty przyda sie na takie dni:)

Ja pierwsza córę nie dopajalam przez pierwsze 4 miesiaca, ale to był okres zimowy, i tak mysle ze gdyby to np było lato na pewno podałabym wode. Herbatkę próbowałam w drugim miesiacu, ale nawet kropelki nie chciała przełknąć, wasze dzieci chętnie piją herbatki z kopru? Nie jest on najsmaczniejsza, i druga tez kategorycznie odmawia picia
U mnie kolejna ciężka nocka, nie umiała zrobic kupki, i nic tylko jęki, płacz, prężenie, ruszyła cos koło 6 rano
Nie wiem juz co jesc by jej nie szkodzić
Caro współczuje
U nad szczepienie w poniedziałek

My idziemy we wtorek na szczepienie...
Dzisiaj taki dzień:

Załączniki

• 1458386128920.jpg
    1458386128920.jpg
    90,3 KB · Wyświetleń: 105
Ja nie dopajam, jem doslownie wszystko, diety nie zmienilam. Na razie zadnych problemow z brzuszkiem wysypka itd. nie mamy.

reklama
Dziewczyny, a ile czasu zajmuje wam uśpienie malucha wieczorem i czy już macie wyregulowany cykl dzień-noc. U nas dalej różnie, a Misia ma już 7 tygodni. Kąpiel o 19:00, jedzonko i czasami za 10 min usypia a czasami schodzi 2godz.

Do góry