reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Witam i ja... Dziś dzień okropny, wymiotuję wszystkim co wezmę do ust...nawet wodą:baffled: Czuję się strasznie...:sad::sad:

Panna Migotka dzięki za przypomnienie o crocsach, dziś i Mój dostał misję i o dziwo jeszcze około 14-tej dostał nasz rozmiar:-)
gosia witamy na pokładzie :tak:
Landrynka ...bez komentarza...ja nie wiem skąd się tacy ludzie biorą:-( Jaki sens w takim gadaniu...zazdrosna może?
Nie przejmuj się, ja wczoraj od mojej nie-teściowej usłyszałam : "no słyszałam że ZNOWU w ciąży jesteś... Może w końcu ślub weźmiecie?" Znam jej głupie teksty ale i tak przykro mi się zrobiło...nie takich gratulacji się spodziewałam :baffled:

reklama
Choco nie zamierzam się tym przejmować, tylko myślałam że wszystko mamy już "przerobione" przy pierwszym dziecku...:-D poza tym naszym dzieckiem nikt się nie zajmuje, zawsze musimy liczyć na siebie. Ona ma czas na wszystkie wnuki a Zuzią nie zajmowała się ani jednego dnia...więc jest ostatnią osobą, która ma prawo odzywać się w tej sprawie... Zabolało mnie to ale spoko, przeżyję ;-)

dziewczyny, czy ktoras z Was miała pęcherzyk o kształcie innym niż okrągły?
widziałam dziś na USG 1 mały mrugający pikselek, słyszałam serducho :) lekarka mówi, że wszystko ok, ale patrzę teraz na zdjęcie, a na zdjęciu zamiast standardowej "banieczki" mam podłuzny kształt pęcherzyka. no i martwię się...

reklama
Do góry