reklama
Magdalena777
Fanka BB :)
Lilith fajnego masz synusia
magmich
Lilith śliczny chłopak tylko patrzeć jak będzie koleżanki zapraszał
Bettina ja mam dwójkę ale wcale nie czuję się jak super hero tylko mega zamęczona i czasami nie wiem w co ręce włożyć ale mam nadzieję że powoli dojdę do ładu i złapię jakiś sensowny rytm prac domowych.
Aschlee napisz co u Ciebie słychać, dawno Cię nie było.
Mam nadzieję że jutro u nas pogoda dopisze i wyjdziemy na jakiś krótki spacerek. Mąż dzisiaj zmontował wózek tylko kółka trzeba dopompować. Eryka dzisiaj kończy 2 tygodnie ale ten czas leci.
Muszę się pochwalić że już mam wagę sprzed ciąży, teraz przydałoby się zrzucić jeszcze z 4 kg i byłoby super.
Bettina ja mam dwójkę ale wcale nie czuję się jak super hero tylko mega zamęczona i czasami nie wiem w co ręce włożyć ale mam nadzieję że powoli dojdę do ładu i złapię jakiś sensowny rytm prac domowych.
Aschlee napisz co u Ciebie słychać, dawno Cię nie było.
Mam nadzieję że jutro u nas pogoda dopisze i wyjdziemy na jakiś krótki spacerek. Mąż dzisiaj zmontował wózek tylko kółka trzeba dopompować. Eryka dzisiaj kończy 2 tygodnie ale ten czas leci.
Muszę się pochwalić że już mam wagę sprzed ciąży, teraz przydałoby się zrzucić jeszcze z 4 kg i byłoby super.
Bettina2701
My na spacery zaczniemy wychodzić od niedzieli i mam nadzieję, że już regularnie. Dzisiaj padało ale na balkonie miałam sucho więc Hania tam się wietrzyła. Też dzisiaj skończyła 2 tygodnie
reklama
Ja jakos weny nie mialam za bardzo albo czasu brakowalo,trudna koncowke ciazy ale wazne ze wszystko zakonczylo sie dobrze.My z Vivi w domku.Malutka cala i zdrowa u mnie jeszcze nie najlepiej ale powolutku sie poprawi i bedzie ok.Troche mnie ten moj mly uparciuch przetrzymal ale cierpliwosc sie oplacala
Jestem mega zmeczona ale i mega szczesliwa ze mam tego mojego malego glodomorka
To tak w skrocie
Jestem mega zmeczona ale i mega szczesliwa ze mam tego mojego malego glodomorka
To tak w skrocie