reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Chłopcy poszli do szkoły a ja drzemkę sobie jeszcze zrobiłam ;-) ;).
Od kilku dni mam ochotę na kaszkę z soczkiem malinowym. Zrobię sobie na śniadanko, maliny dostałam od teściowej mmm już mi ślinka cieknie :yes:.
Tymeczek jeszcze śpi.
Bettina powodzenia na IP, a może właśnie jak pojedziesz to się zacznie akcja :biggrin2:

reklama
Już dużo lepiej ale o spaniu zapomnij; )
Co 2/3h wstajemy.
Na spacery pogoda nie pozwala a szkoda bo już dawno byśmy poszli.
Wczoraj byliśmy za to na zakupach, maluch mega grzeczny spędził kulka godzin w wózku z przerwą na jedzonko i pampersa.

Carola wiem, że przepowiadacze ale już jestem tak zniecierpliwiona tym czekaniem, że miałam nadzieję, że już :sorry2: Hania zawzięta jak Twój Danielek ;-) ;)

Anit ja ostatnio miałam taką ochotę na musli ale zapomniałam kupić rodzynki :-p

Ja na szczęście mam lekarza z intuicją i sama też posiadam...inaczej nie chcę nawet myśleć jakby się to mogło skończyć gdybyśmy czekali ; (((

Hej dziewczyny :-)

U nas pomalutku do przodu. Theo więcej i lepiej śpi w dzień jak w nocy,więc ja raczej mało sypiam. Niemniej jednak nadal pracuje, by to zmienić ale na razie synek nie współpracuje.

Ja dostałam dziwnej wysypki. Wczoraj była na przedramionach i udach a dziś już prawie wszędzie. Biorę antyhistaminy bo swędzi okropnie!!! Słyszałyście o czymś takim jak pokrzywka poporodowa? Nikt w domu na nic nie choruje. Nie mam innych objawów. Kurcze, wyglądam paskudnie z tym :-(

Demolko ja również czekam na wieści od Ciebie :-)

I ciągle kibicuje reszcie dziewczyn! :-)

Ja mam tak spuchniete stopy ze wyglądają jak nie moje, jak stopy shreka doslownie. Masakra jakas. Któraś tez tak ma?

Magdalena w tej ciąży puchlam dopiero po porodzie,ale w pierwszej puchlam okrutnie w III trymestrze. Wszystko ładnie zeszło tuż po narodzinach Nelly :-)

reklama
Do góry