Hej dziewczynki! Gratulacje DLA wszystkich rozpakowanych mam! Czytuje was regularnie ale jakos nie wychodzisz mi wlaczanie sie do rozmowy. W kazdym razie, a propo domowych sposobow na przyspieszenie jest jeden rewelacyjny. W Ameryce jest malenka piekarnia slynaca z babeczek przyspieszajacych porod. Cala magia babeczek polega na polaczeniem super slodkiego ciasta z maksymalnie kwasnym cytrynowym kremem. Jakis lekarz wypowiadal sie ze taka mieszanka dziala bardzo skurczogennie, skurcze sa w buzi, na twarzy I w macicy. Buziaki!!
reklama
kati29
Fanka BB :)
Myślę, że tak ale wiadomo bardziej strylnie to chyba obuwie zmienne czyli klapki lub kapcie. Mój miał kapcie spodnie też ściągał i ten faruch taki przezroczysty w kolorze zielonym był normalnie jak w sukience wyglądał
kati29
No Maja a to ciekawostka
Bettina2701
Kati a spodnie to po co ściągał?
TŻ w ogóle nie jest zainteresowany wygodnym obuwiem dla siebie, ech
TŻ w ogóle nie jest zainteresowany wygodnym obuwiem dla siebie, ech
Magdalena777
Maja to daj przepis na te babeczki będziemy probowac
Dziewczyny ja w poprzedniej ciazy codziennie "przytulalam się" z mężem i faktycznie musze przyznać ze rozważnie poszło jak szalone u praktycznie bezbolesnie. 3 tyg przed porodem piłam herbatkę z lisci malin i to też pomaga. Poczytajcie sobie o tej herbacie. Polozna mówi ze mam zacząć pic od 1 lutego.
Ja czegoś chyba nie rozumiem z tą oxy. Czy to boli? Bo czego tu się tak bać? Wytłumaczcie mi bo ja nie mialam.
Dziewczyny ja w poprzedniej ciazy codziennie "przytulalam się" z mężem i faktycznie musze przyznać ze rozważnie poszło jak szalone u praktycznie bezbolesnie. 3 tyg przed porodem piłam herbatkę z lisci malin i to też pomaga. Poczytajcie sobie o tej herbacie. Polozna mówi ze mam zacząć pic od 1 lutego.
Ja czegoś chyba nie rozumiem z tą oxy. Czy to boli? Bo czego tu się tak bać? Wytłumaczcie mi bo ja nie mialam.
magmich
Nowa nie wiem czy gin będzie wiedział bo nie pracuje w tym szpitalu. Zresztą on przyjmuje w innym mieście niż ja chce rodzić. Na wszelki wypadek wrzucę do torby klapeczki dla męża i już. Rany żeby jeszcze za faceta myśleć kobiety mają przerąbane muszą o wszystkim myśleć
U mnie dzisiaj fajny tydzień ciąży 36.6 hehe
U mnie dzisiaj fajny tydzień ciąży 36.6 hehe
Bettina2701
U nas przytulanie nie wyjdzie, tak mnie boli miednica i wszystko dookoła dzisiaj, że wytrzymać się nie da.
A nawet lekarz już zalecał na tym etapie bo działa rozluźniająco
A nawet lekarz już zalecał na tym etapie bo działa rozluźniająco
Carolajna32
U nas bez porodu. Już po oxy. Później badanie rozwarcia. Kolejne oxy jutro lub w poniedziałek na porodówce z przebiciem pęcherza.
reklama