reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny ja pisalam wczoraj ze.mam.bole.krzyzowe i skurcze...wiec dzisiaj zdecydowalam sie.jechac na.ip....okazalo sie ze.maly ma tetno 180 a ja za wysokie cisnienie...na ktg wyszly male.skurcze ale tetno mlodemu skakalo...mam nadzieje ze.jutro bedzie lepiej

Lilith to dobrze, że pojechałaś. Trzymaj się i dawaj znać.
Magda od Ciebie również czekamy na wieści jutro
Bozienka już trzymam kciuki za Was, oby wszystko poszło szybko, sprawnie i bez komplikacji:tak:

Ja dziś znowu miałam skurcze co 10 minut regularnie przez jakiś czas ale na razie ucichło więc czekamy dalej...

Lilith nie dobrze z tym cisnieniem. Mojemu tez tetno skakało i się wszystko wyciszylo a jemu to nawet do 220 wzrastało zwłaszcza przy ruchu albo nagle spadalo do 100 i nie wiedzą czemu tak od paru dni jest spokój :-)

Lilith oby było wszystko dobrze

Bożenka Powodzenia jutro! Trzymam mocno kciuki, nie moge sie doczekać dobrych wieści ze tulisz juz Alexa w ramionach :-)

Ja mam dzisiaj paskudny dzien, zimno i jestem zmęczona, leżę w łożku i próbuje spac. Dobrej nocki wszystkim

U nas takie tętno powyżej 180 w momencie aktywności jest normalne. Właśnie spędziłam 2 godziny pod ktg,bo Theo nie chciał się uspokoić. Lilith trzymam kciuki za Was. Na pewno wszystko będzie dobrze :-)

Ja nie wiem o.której moja lekarz przyjdzie. Pewnie po południu,bo ona tu przychodzi specjalnie do mnie. Znając życie trochę poczekam. Dam znać jak tylko się dowiem.

Bozienko trzymaj się! Ja kciuki zaciskam bardzo mocno :-)

Bettina u mnie jest 36+2. :-)

reklama
Bozienka kciuki zacisniete na jutro. Wszystko bedzie dobrze. Juz jutro bedziesz tulic Alexa ale super!

Magda i Lilith wy tez sie tam trzymajcie! Juz wszytkie jestesmy na finishu ☺
niektore musza jeszcze troche poczekac tak jak ja - rowne 5 tygodni zostalo. Do tej pory bylo dobrze, a teraz wszystko sie kumuluje-nogi i rece puchna, plecy bola, zgaga sie pojawia, chociaz mnie tak dziwnie piecze w srodkowej czesci klatki pod mostkiem i z prawej strony pod piersia-dziwne. Zgage tez juz przechodzilam wiec wiem jak to wyglada, ale od paru dni mam taki piekacy ból, ktory przechodzi albo sie nasila. Dobrze, ze przynajmniej dobrze w nocy sypiam, ale zawsze bylam spiochem i to sie w ciazy nie zmieniło ;-) wytrwalosci wam i sobie zycze dziewuszki, juz nieduzo nam zostalo, a potem nasze dzieciaczki osłodza nam zycie :-)

Do góry