reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Ola w zasadzie to nic nie powiedział tylko spojrzał na mnie tak jakby ciąża rzuciła mi się na mózg:p ale powiem Ci że plecy dają mi ostatnio do wiwatu nawet masaż niewiele daje.

reklama
Widzę ze u Was dużo się dzieje. Szpitale, skurcze, czopy odchodza. Mnie tylko wszystko boli ale żadnych skurczy nawet przepowiadajace ch nie mam. W sumie to jeszcze duuuzo czasu mam.

Magdalena u mnie też kompletnie nic się nie dzieje, zero jakichkolwiek oznak tylko, że ja już zaczęłam 39 tydzień. Zrobiłam się tylko bardzo niespokojna i drażliwa. :baffled:

Bettina to podobno też mogą być objawy zbliżającego się porodu(albo stresu). Przed Tobą już tylko chwila.
Magdalena ja też jeszcze sporo czasu mam więc też nie martwię się brakiem objawów. Chociaż zazdroszczę już niektórym Dziewczynom, że za chwilę będą miały Maluchy już po tej stronie brzucha. :)

Magdalena ja też nie widzę u siebie żadnych objawów albo po prostu nie zwracam na nie uwagi. Przy pierwszym dziecku też nie dostrzegłam żadnych większych objawów aż wylądowałam na porodówce i urodziłam. Teraz marzy mi się urodzić przed terminem ale pewnie nic z tego:(
W środę mam wizytę więc zobaczymy co lekarz powie.
Ja kończę teraz 36 tydzień.

Lilith co się działo, że zdecydowaliście się jechać na ip? Aż tak Cię ta blizna zaczęła boleć?

Magmich wcześniej urodziłaś po terminie, że teraz chciałabyś przed?
Ja bym chyba chciała donosić do terminu, żeby ewidentnie wyszło duże dziecko na usg bo od tygodnia jak okazało się, że ma już 4 kg to bardzo boję się powikłań przy sn a najbardziej, że zaklinuje się barkami. Wtedy lista komplikacji dla dziecka i dla mnie jest długa. Jestem przerażona :baffled:

Kurcze, coś się stało z moją apka i musze wchodzić przez Google.

Bozienko ja swoje dwie pierwsze cesarki miałam w 40tc mimo,że mam wskazania bezwzględne. Teraz pomimo tylu problemów wstępnie było koniec 39tc. Cc nie.służy temu by wcześniej kończyć ciąże. :sorry:POWODZENIA jutro kochana!!!!

Lilith mogłaś napisać chociaż dwa słowa co się dzieje. Teraz wszystkie się możemy tylko domyślać. Daj znać jak możesz.

Ja po kolejnym ktg. Theo jest bezlitosny. Albo za cichy,albo znowu tak daje popalić, że ledwo żyję. Jutro moja lekarz podejmie decyzję co.dalej. Strasznie jestem ciekawa co zrobią.

Nie mogłam się cały dzień zalogować :-(
Ja cała w stresie jutro od 5 rano zaczynają przygotowywania mam nadzieje ze wszystko pójdzie zgodnie z planem i po 8 Alex będzie juz z nami :-) trzymajcie kciuki

reklama
Magda a który u Ciebie teraz tydzień bo Twój suwak coś mi się nie wyświetla?

Bozienka na bank wszystko będzie super ale kciuki zaciskam.

Ja mam jutro wizytę u gin, mam dużo pytań. Ciekawe czy usłyszę jakieś konkrety czy nic szczególnego mi nie powie jak ostatnio :realmad:

Do góry