reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Witam,
ciekawe jak tam nasza Bożenka. Mam nadzieje że wszystko dobrze ☺.

Tiniaq zapewny męczy Ciebie to leżenie ale musisz się nastawić że już na prawdę dużo nie zostało .

Nie śpię od 4.20 synek mnie obudził jak się w nocy tłókł do łazienki no i już po spaniu. Wstawiłam pranie, zrobiłam im śniadanko i przyszłam się położyć do sypialni, może jak pojadą to się zrobi cicho i jeszcze zasne.

reklama
Bozienka - jak tam u Ciebie?

Magdalena - ja też wybrałam mały szpital, tak jak piszesz - ma to minusy, ale jestem zadowolona.
A ruchy przez całą ciążę czuje tylko delikatne, żadnych wystających kończyn, kopniaczków itp. Więc jakby miała jasne ograniczyć swoją aktywność to 10 ruchow na dobę bym się nie doliczyła.

Ja też wyprawiłam starszą z Tatą do przedszkola i teraz jeszcze położyłam się z Misiem na chwilę. Ale że było dość nerwowo to teraz brzuch mnie boli :-|

Hej dziewczyny czekam na obchod i decyzje lekarza . Skurcze są mniejsze cały czas czop odchodzi w dużej ilości boli mnie cała szyjka której już nie mam ;-) i narazie czekam na jaka kolwiek decyzję głodna jestem strasznie a nie wolno mi jeść :-)

Hej dziewczyny czekam na obchod i decyzje lekarza . Skurcze są mniejsze cały czas czop odchodzi w dużej ilości boli mnie cała szyjka której już nie mam ;-) i narazie czekam na jaka kolwiek decyzję głodna jestem strasznie a nie wolno mi jeść :-)
Bozenka raczej juz cie nie wypuszcza, predzej beda czekali az maluch wyjdzie na swiat :) ale masz fajnie, ja juz tez bym chciala ale jeszcze ze trzy tyg.

Hejo wam. Ja dzis noc nie przespana .rzucalam sie lozku jak królik za to bobo w najlepsze spalo cala noc i juz się obudzillo i nadrabia .dzis się wypycha caly tzn plecy i dupke aż brzuch krzywy;)"
Jak byłam w szpitalu to śniadanko bylo po obchodzie. BOZENKO powodzenia życzę;)

reklama
Do góry