reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
To tam zaciskaj nogi do porannej zmiany:)

Kurcze nie chcaiałabym żeby od razu szprycowali antybiotykami a mój lekarz dzisiaj mnie wyprowadził z równowagi, stwierdził że jak szyjka się zatrzymała to za wcześnie na badanie a że ma urlop teraz to następna wizyta dopiero 2go lutego i wtedy zrobi badanie ale to będzie już 39tydzień !! więc póki wynik to ja mogę urodzic! Poza tym mam poszukać sobie gdzieś ktg żeby zrobić teraz co tydzień bo ich nie będzie, no szkur....mać dobrze że to koniec prawie ciąży bo juz by mnie nie zobaczył!! Sorki ale musiałam się wyzalić bo aż mnie jeszcze trzęsie ech..

Magda ja chodze prywatnie i ładnie bule za wizyty bo potrzebowałam od początku lekarza z wielkim zaangażowaniem i sie mu w du...pie poprzewracało ostatnio. Może znajome załatwią mi w szpitalu ktg i racej nie wytrzymam i sama zrobię u kogoś innego posiew bo mnie to stresuje.

Demolko tak, wiem że prywatnie chodzisz, ale skoro jest taka sytuacja, to ja bym zrobiła posiew prywatnie teraz gdzies indziej, a nie czekała. Będziesz spokojniejsza. :sorry:

No własnie Madziu tez juz o tym rozmawiałam z kumpelą ze szpitala tylko wiesz czuje takie olewatorstwo ze szlag trafia, zawsze przecież możnaby było powtórzyć a w ostateczności antybiotyk a nie tak na ostatnią chwile bo urlop ech...
A Ty termin cc masz już wyznaczony?

Demolko rozumiem Cię. Zwłaszcza,że całą ciążę chodzisz, płacisz i nagle takie coś...ehhhh :no: Ja mam jutro wizytę i ostatecznie ustalamy termin cc. Wtedy zacznę odliczanie :-) :)

Przed chwila wpadła do mnie sąsiadka i tez mi zaczęła nawigacja o tym jak powinnam rodzic i gdzie i ci i jak. Masakra. Faktem jest ze ja mieszkam tsk blisko szpitala ze bliżej się praktycznie nie da, ale mimo to wybrałam inny bo w tym kolo mnie jest rzeznia. Fakalny cały personel i dzieci zaraza się zoltaczka i gronkowcem. Wybrałam szpital w innym mieście, malutkim, mój lekarz jest tam ordynatorem i jest tam kameralnie, mało porodów, cisza i spokoj. Oczywiście to ze jest mało porodów ma też minusy ale jakoś ten szpital bardziej do mnie przemawia.

reklama
demolka mnie pomimo tego ze wyslal na badanie to i tak platne wiec ja bym na wlasna reke zrobila bylam w tym samym tyg co ty kiedy zrobiono mi badanie .

Bozenko czytalam artykol ze dzidzie kilka dni przed porodem sie wyciszaja u Cb tez tak bylo??

Magdalena tez mamdosc tych wspanialych rad od kazdego kto przyjdzie

Do góry