reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Ja jadę dzisiaj kupić kombinezon na wyjście ze szpitala. Poza tym z ubranek mam już wszystko. Tylko dla siebie musze dokupić jeszcze jeden stanik i koszule bo mam tylko do porodu ale po porodzie musze przecież wziąć prysznic i nałożyć świeża.

reklama
Sny to i ja miałam dzisiejszej nocy głupawe :oo2: Jeden na pewno, że rodziłam ale nie pamiętam szczegółów :-p
Aplikacja w telefonie krzyczy, że 23 dni do porodu. :szok: Chyba zaczynam panikować i strach mnie ogarnia przed nieznanym. :baffled:

Magdalena ja staniki zamawiałam tu:
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?p=3&search_scope=user&us_id=24259115
Jakościowo są ok, miękka bawełna, wygodne i cena ok. Na początek do szpitala wystarczą a jak jednak będę karmić to zainwestuję w porządną bieliznę. ;-) ;)

Ja jadę dzisiaj kupić kombinezon na wyjście ze szpitala. Poza tym z ubranek mam już wszystko. Tylko dla siebie musze dokupić jeszcze jeden stanik i koszule bo mam tylko do porodu ale po porodzie musze przecież wziąć prysznic i nałożyć świeża.

Magdalena moja bratowa która rodzi na początku marca ostatnio kupiła super kombinezon w Pepco za jedyne 30 zł. Szczerze polecam :yes:

Ogólnie ostatnio jak byłam w pepco dowieźli fajne ubranka tylko tam gdzie byłam nie było już rozmiarów. W sobotę wybieram się do innego i mam nadzieję, że dostanę 68 bo pajace dla dziewczynek śliczne :laugh2:

Ja to już bym chciała urodzić bo boję się, że z każdym dniem te moje dziecię coraz większe i będzie ciężko urodzić. :-( :(

Betti nie nakręcaj sie, lekarze zadbają o Wasze bezpieczeństwo. A mniejsze dziecko wcale nie oznacza łatwiejszego porodu. Moj maz urodził sie z waga 4 600, i teściowa twierdzi ze był to najłatwiejszy poród, wszystko przebiegło błyskawicznie bez komplikacji. Potem miała jeszcze dwójkę dzieci, mniejsze a porodu wspomina koszmarnie ... Oczywiscie to żadna reguła, ale moze pocieszy

Magda jak tam?

Mkvet: PaniAg ja też wędruje, ale staram się wyciszyć myśli i jak położę się z powrotem to od razu usypiam...chyba że zacznę myśleć o tym co jeszcze do zrobienia, o porodzie, o tym co później....to już nie usnę:) A w snach jesteś bohaterką m jak miłość?;)[/QUOTE]

Nie, no to tak wyglada ze jestem obserwatorka hahah
Dzis mialam koszmary jakies. Ble.
Ale tez zasypiam ostatnio po wc.

Jutro pranie nr 2.

Novaspace obyś miała rację.
Sama miałam 4800 wagi urodzeniowej ale moja mama nie wspomina tego dobrze. Poród był ciężki i z komplikacjami. Bardzo popękała, mówiła, że naciskali na brzuch bo się zaklinowałam i miałam zwichnięty obojczyk i uszkodzone bioderka więc to nie nastraja zbyt optymistycznie :baffled:
Brak zajęcia mi nie służy bo za dużo myślę :-( :(

Anit80 szkoda ze tak późno przeczytalam. W sklepach mimo że przecenione to ciągle bardzo drogie. W końcu kupiłam używany z olx za 20zl. Widać że nie nowy ale też bardzo ładny aczkolwiek wolałabym dołożyć dychę i mieć nowy z Pepco. No cóż mówi się trudno. Ważne ze w ogóle jakiś mam. To i tak tylko na chwilke bo szybko wyrosnie.

reklama
Witam,

Noc minęła szybko ale dość dobrze. ;-) ;)
Dzieciaki już w szkole. Zjadłam z nimi śniadanko i dalej poszłam leżeć do sypialni. Muszę wstać o 9 bo na 10 mam fryzjera :tak:. Samopoczucie jak na razie bardzo dobre i oby tak było cały dzień. :happy:

Magda, Carolajna dajcie znać co u Was?

Do góry