reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

A kto sprawdza czy to spojenie się rozchodzi? Na usg? :confused: Bo ja tak naprawdę dopiero tutaj o tym od was się dowiedziałam. Jak powiedziałam gin, że bardzo boli mnie miednica to powiedziała, że tak ma być i już :realmad:

Magda i u mnie można dopisać imię Hania bo raczej nam się już nie zmieni :laugh2:

reklama
Czy któraś z przyszlych mam będzie może rodzić w Warszawie? Jeśli tak, mogę mieć piękną niespodziankę, dla mamy i małej istotki! Możecie wspólnie zagrać w filmie amerykańskiego reżysera, zdobywcy Oskara, i otrzymać tym samym najpiękniejszą pamiątką pierwszych wspólnych chwil życia. Zainteresowane mamy rodzące w Warszawie lub okolicach, proszę o kontakt. Pozdrawiam!
Natalia

Jest 3 w nocy a ja jeszcze nie zmruzylam oka. Masakra jakas z ta bezsennoscia. Niby intensywny dzień i padam z nóg a sen nie przychodzi. Za 3 i pół godziny trzeba budzić młoda do szkoły wiec za bardzo juz nie pospie

Ja dzisiaj zrobilam wagary dla syna... jest -18stopni u nas wiec nawet nie chce sie z domu wychodzic.

Mnie dzisiaj corka obudzila o 6 rano..ale cale szczescie wczoraj normalnie usnelam bo po 23.

ja ostatnio sypiam dobrze. Wczoraj chociaż padłam o 18.00 na godzinę, to o 1.00 już znowu usnęłam. Mam niesamowicie wyraźne sny. Ostatnio więcej czytam i mam wrażenie jakbym powieści przerabiała po raz drugi we śnie;) A teraz czas zwlec się z łóżka, trochę ogarnąć i poprasować... Miłego dnia :)

Mkvet, moje sny tez nabraly wyrazu i czasem sa straszne. Albo smieszne, jak sni mi sie m jak milosc.....

Sen lepszy jak odstawilam czarna herbate ale wedrowki do wc nadal liczne.

Dzis mam mega spowolnienie, dopiero zabieram sie za sniadanie.

Witam się z mamusiami :biggrin2:

Ja zasnęłam dzisiaj dopiero coś koło 3 :hmm: ale za to wstałam o 11 :yes: mąż ogarnął chłopców do szkoły a teraz maluje hol. :biggrin2: Lubie jak jest w domu, w sumie w ciągu roku mamy mało wspólnie wolnych dni, poza niedzielami i świętami. Mąż ma swoją firmę i np. latem to jego okres największej pracy i do tego nienormowany czas pracy. A teraz jak ma wolne to spędzamy czas ze sobą na maxa. :yes:
Dzisiaj po tych wszystkich obfitych świętach na obiad zrobimy zapiekankę makaronową.;-) ;)

To jest fajne jak można się sobą nacieszyć:) W sumie ja od kiedy jestem na zwolnieniu też spędziłam z Mężem znacznie więcej czasu. Ja pracuję w systemie zmianowym, raz od rana, raz po południu i często w weekendy, więc są takie tygodnie, że niewiele się widzimy.
PaniAg ja też wędruje, ale staram się wyciszyć myśli i jak położę się z powrotem to od razu usypiam...chyba że zacznę myśleć o tym co jeszcze do zrobienia, o porodzie, o tym co później....to już nie usnę:) A w snach jesteś bohaterką m jak miłość?;)

Ja prawie cala noc nie spałam ale jak wyprawilam Amelke do szkoły to zjadłam śniadanie i padlam jak mucha. Jakieś pół h temu się obudzilam. Mam nadzieje ze to nie zaowocuje kolejna nieprzespana nocą. Musze sie dzisiaj porządnie zmeczyc. Sny tez mam wyraziste i bardzo niefajne. Kosztuja mnie dużo nerwow. Na moje dziecko też przeszło, miała taki koszmar ze aż się poplakala. Śnił jej się pożar naszego domu.

Ostatnia edycja:
reklama
Widzę że nocki wszystkie mamy podobne:D:D Ja dzisiaj na wizycie byłam i całe szczęście że mąż urlop wziął i mnie zawiózł bo bym chyba za kółkiem zasnęła.
Teraz nastawiłam kolejne pranie z ciuszkami i poczytałam co u was.

Do góry