reklama
Bozienka24
Fanka BB :)
Natka heheheh :-) ja juz wariuje same czarne myśli mam ;-)
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Wiecie,na grupie z fb maluch urodził się w 35tc i jednak sam nie oddychał,więc lepiej niech nasze Skarby posiedzą do 37tc :-) To wszystko,co nam dolega,to przygotowanie organizmu i jest to naturalna kolej rzeczy. Nie nakrecajmy się,bo same zobaczycie, że nie jedna z nas tę ciąże przenosi ;-)
magmich
Witam się w kolejny mroźny dzień.
U mnie dzisiaj wyjątkowy przypływ energii więc wykorzystuje ile się da.
PaniAg u mnie też pranie nr 1 w toku mama się zaoferowała że pomoże przy prasowaniu więc bardzo się cieszę. Starszej córci tak spodobało się szykowanie ubranek że pyta czemu drugiej pralki w domu nie ma żeby było szybciej.
Co do butelek to u mnie tak samo jak poprzednio avent.
Ja miałam wizytę 18 a teraz mam w czwartek. Postanowiłam się nie nakręcać i nie zastanawiać nad wszystkim za bardzo bo można ześwirować. Skoro lekarz nic nie mówi i nie ustawia częstszych wizyt to znaczy że nie ma takiej potrzeby więc dziewczyny głowy do góry wszystko będzie dobrze.
U mnie dzisiaj wyjątkowy przypływ energii więc wykorzystuje ile się da.
PaniAg u mnie też pranie nr 1 w toku mama się zaoferowała że pomoże przy prasowaniu więc bardzo się cieszę. Starszej córci tak spodobało się szykowanie ubranek że pyta czemu drugiej pralki w domu nie ma żeby było szybciej.
Co do butelek to u mnie tak samo jak poprzednio avent.
Ja miałam wizytę 18 a teraz mam w czwartek. Postanowiłam się nie nakręcać i nie zastanawiać nad wszystkim za bardzo bo można ześwirować. Skoro lekarz nic nie mówi i nie ustawia częstszych wizyt to znaczy że nie ma takiej potrzeby więc dziewczyny głowy do góry wszystko będzie dobrze.
LilithGoth32
Najlepiej bedzie jak posiedza jak najdluzej w brzuszkach, im dluzej tym lepiej dla rozwoju dziecka.
Ja sie chyba przeforsowalam z tym przemeblowaniem, az brzuch zaczął mnie bolec a dopiero jestem na półmetku.
Ja sie chyba przeforsowalam z tym przemeblowaniem, az brzuch zaczął mnie bolec a dopiero jestem na półmetku.
anit80
Anit ja ostatnia wizytę miałam 9 grudnia i teraz będę mieć 15 stycznia a u mnie to już 37 tydxien dlatego tak się stresuje lozysko może się zestarzec w każdej chwili ty tego nie poczujesz a dla dziecka to moze mieć tragiczne skutki
Bożenka ja Ciebie świetnie rozumiem. Też w tej ciąży bardziej schizuje niż w dwóch poprzednich. Nie wiem może to z wiekiem przychodzi albo że świadomością zagrożenia. Ale nie możemy wszystkiego widzieć w czarnych barwach, mamy się wspierać i będziemy się wspierać aż do rozwiązania
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Aschlee cóż....coraz ciężej Boli mnie chyba każdy kawałek brzucha, pleców i miednicy, ale nie spodziewałabym się na tym etapie czegoś innego. Czekam na wizytę czwartkową jak na zbawienie, żeby dowiedzieć się, w jakim stanie jest moja blizna, bo niestety, ale odczuwam silne bóle w jej okolicy i bardzo mnie to martwi.
Magda trzymam kciuki zeby z blizna bylo w porzadku &&&&&&&&& mialas ja juz kontrolowana?
Mnie czasem tez boli ale nie jakos bardzo,chyba ze przez to spojenie tak tego nie odczuwam.
Jeszcze troche i wszystkie dolegliwosci mina a my bedziemy sie cieszyc naszymi Skarbami.
Anit racja ja w pierwszej ciazy bylam duzo spokojniejsza niz teraz ale to chyba tak jak mowisz wieksza swiadomosc zagrozenia,wczesniejsze przejscia i dlatego tak
Mnie czasem tez boli ale nie jakos bardzo,chyba ze przez to spojenie tak tego nie odczuwam.
Jeszcze troche i wszystkie dolegliwosci mina a my bedziemy sie cieszyc naszymi Skarbami.
Anit racja ja w pierwszej ciazy bylam duzo spokojniejsza niz teraz ale to chyba tak jak mowisz wieksza swiadomosc zagrozenia,wczesniejsze przejscia i dlatego tak
reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Aschlee nie. U nas panuje zasada,że dopiero ok 35 tc, ale jak będzie źle, to cc natychmiast. Ja jestem z tych mocno opanowanych, ale ostatnio na prawdę czuję,że tam się coś dzieje. W żadnej ciąży wczesniej tak nie miałam. Dlatego do czwartku robię minimum minimum