reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Anit coś wiem na ten temat i wydaje mi się że w poprzednich ciążach nie było aż takiej tragedi ale to chyba wina kształtu brzucha.

Demolka pisz co tam

Carolajna współczuje tej perspektywy oddziału ale jak mus to mus.

Ja zaraz lece na wynik przciwciał czy coś a tak mi się niechce że szok

reklama
Witam się I ja :-) ja tam nie zaspałalm ale mi się nie chce wstawać a tu trzeba wstać . Carolajna no cóż powiem Ci tak gdybyś nie szalała i nas słuchała może by było lepiej teraz . Obyś ominęła oddział i w miarę Ci przeszło .

Demolka co tam u Ciebie ???

Witam się :)

A ja myślę że Carola poprostu musi być wszędzie, wszystkiego dopilnować, nawet koszty swojego zdrowia, jednak zna także konsekwencje które mogą z tego wyniknąć i jest na to gotowa. Mam nadzieję że Twoja miednica Carola będzie na tyle dla Ciebie łaskawa ze obędzie się bez pomocy szpitalnej. Już niedługo będziesz na zwolnieniu więc jest szansa że sie troche oszczedzisz :)
Ps. Miałaś prawo zaspac, rozgrzeszam Cię :)

Madzia zdecydowałam ze i ja poproszę ten przepis ;)

Bozienka a musisz wstawać?

Ja myśle że najlepiej będzie jak Madzia wrzuci tu przepis bo jachętnie też skorzystam. A w sumie to fajny byłby osobny wątek do naszych przepisów bo tu coś teraz znaleść to masakra któraś wżucała na budyń i kisiel i niemoge znaleść

Bozienka tu akurat się mylisz. Problemy były wcześniej A pogłębiają się przez rosnącą wagę, nie przez pracę.
I to zdanie lekarzy, nie moje.

reklama
Do góry