reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Carolajna ale czemu na oddział? Tzn wiem czemu,ale wydawało mi się, że nie jest tak źle? Kochana, co się dzieje? :-(

Demolka no nie wierzę! Jak do tego doszłas? Co lekarze mówią? Robią coś? Pisz,bo martwimy się :-(

Magda nie wiem :what:
Zadzwonił do mnie i na dzień dobry kazał szukać rehabilitacji ale wziąć pod uwagę tą szpitalną... zobaczymy za tydzień.
On się o tą miednicę martwi, nie powinna puszczać tak długo przed porodem. No i moje bóle plus problemy z chodzeniem.

Demolka trzymaj się i dawaj znać!

Tu się Carolajna zgodzę. Ja przy ciąży z Marcelem odmówiłam rehabilitacji,bo same dojazdy były zbyt dużym wysiłkiem. Dlatego lepiej to w szpitalu robić. Masz dokładnie ten sam problem co ja. Oby Twoje spojenie mocniej trzymało. Uważaj na siebie. To na prawdę może być niebezpieczne. :sorry:

Solla dokładnie. Dzisiaj się zastanawiałam która się pierwsza rozpakuje no ale wolałbym żebyśmy zaczęły w terminie.
Ja od wczoraj czuję kopniaki naprawdę wysoookoo. Fajneeee, tylko ciekawe kiedy po żebrach dostanę; ) :)
My już w domu, Disney on Ice był cudowny, pomijam koszt i ceny na miejscu ale warto było, młoda już dawno tak się nie cieszyła, była mega szczęśliwa ;)
Ledwo z auta wysiadłam a w sumie to mąż mnie wyciągał. Jutro rano lecę do poradni laktacyjnej, do pracy potem ale przed popołudniem zjeżdżam do domu leżeć.

Dziewczyny trzymam kciuki za Demolke, Caro i wszystkie które mają jakieś dolegliwości ciążowe.
Oczywiście czekam na info co się dzieje.

Ja mam jutro wizytę i liczę ze wszystko ok z Tymkiem. Musiałam przed wizytą doprowadzić się do porządku. Mówię Wam był to nie lada wyczyn. Golenie to już jazda bez trzymanki :-)

Solla zapomniałam Wam przesłać dziś przepis na pączki :-( Obiecuje na jutro :-)

Anit ja póki co nie mam problemów z goleniem :-p Powodzenia jutro na wizycie!

Carolajna u mnie wsiadanie i wysiadanie z auta to koszmar :-(

reklama
Do góry