reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Oj dziewczyny, a mnie myślicie nie boli. Np teraz nawet do T mówię, że mnie dół brzucha jak na okres ciągnie. Krzyż daje popalić,ale zaraz musze jechać na zakupy, więc odpoczne chwile i jedziemy. Nasze maluchy to już spore dzieciaczki. Wiadomo, że ciągle coś dokucza,ale mimo to cieszmy się,bo szybko zatesknimy za brzuszkami :-)
chocolatequa
Fanka BB :)
I właśnie o to mi chodzi
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Natka może tętno dziecku szwankowalo,albo postęp porodu był nie taki jak trzeba. Wskazań do cc nagłego jest wiele i często pojawiają się w ostatniej chwili.
Dziewczyny ciaza ciazy jest nie rowna.To bedzie moje drugie dziecko.Pierwsza ciaza byla fatalna I doslownie ledwo to przezylam. Nie byl to ani czas magiczny ani niezwykly tylko 9 msc.koszmaru.Zabralo mi to 8 lat zeby zdecydowac sie na drugie dziecko. Teraz ciesze sie kazdym dniem mojej ciazy,poniewaz znosze to inaczej. Ale wcześniej opadaly mi rece kiedy czytalam o ciazy jako o wspaniałym okresie. Dlatego w tym momencie jestem bardzo wyrozumiala dla wszystkich narzekajacych.
Bettina2701
Ja przy porodzie najbardziej boję się komplikacji, które może wywołać moja astma, ale jeżeli lekarze powiedzą, że można spokojnie rodzić sn to tak będzie. We wtorek mam wizytę u innego lekarza i zobaczę co powie.
Bozienka24
Łoooo matko widzę ze weekend a tu produkcja idzie ;-) ja juz nie narzekam co mnie boli a co nie ;-) dzisiaj coś mnie brzuszek pobolewa i krocze ale to pewnie przez moje nerwy ostatnie ;-) kręgosłup odmawia juz posłuszeństwa ale daje rade chodzę sprzątam na tyle na ile mogę ;-) a co do cc i SN osobiście mowie nigdy więcej cc no chyba ze będę musiała mieć tak jak przy córce tutaj wyboru nie miałam nawet nie dyskutował lekarz zemna na ten temat ;-) a teraz mam jaki taki wybór ale to też się okaże po oglądnięciu blizny i wszystkiego innego ;-) . Heh ja mam teraz 2 tygodnie stresu jak minę 32 tydzień to odetchne z ulgą ale to akurat w mojej głowie siedzi ten strach ze i teraz się coś może zacząć dziać i boje się np ze nagle się zacznie coś dziać i nie zdaza podać mi tych leków na płucka tak jak przy córce tu jej dużo dało bo oddychala sama bez żadnego wspomagania .
choco - a jakie masz wskazania do cc?
Ja mialam pierwsze cc (ulozenie posladkowe), a teraz nie mam wskazania do cc. Boje sie bardzo sn, bo po pierwsze mam 36lat i tak jakbym rodzila pierwszy raz. A po drugie boje sie, ze cos z blizna bedzie nie tak i tak skonczy sie cc.
Ja mialam pierwsze cc (ulozenie posladkowe), a teraz nie mam wskazania do cc. Boje sie bardzo sn, bo po pierwsze mam 36lat i tak jakbym rodzila pierwszy raz. A po drugie boje sie, ze cos z blizna bedzie nie tak i tak skonczy sie cc.
Bozienka24
Szogi ja się też boje o ta bliznę ze niby lekarz powie ze wszystko ok można rodzic SN a ona np pęknie rozejdzie się albo nie wiadomo co ;-) ale i przy normalnej wzorowej ciąży mogą być kaplikacje tak sobie to tłumacze
reklama
Bozienka24