reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Kropek ciesze się może mój też się już oczasnie :-) miałam spotkanie z szefowa i mówiła ze wszystko jest dobrze żebym się nie martwila i ze to juz koniec. A jest światełko w tunelu bo jednak Sądecki zus nie kupuje aut za 106 tys bo diler chce więcej ;-)

Dzień dobry, jakaś niewyspana jestem ostatnio, zwlec się z łóżka nie mogę o przyzwoitej godzinie. :zawstydzona/y:

Carolajna dzieci są nie do podrobienia z tym co potrafią wymyślać. :-D
Natka ja mam w końcu materac PKG, już przestałam wydziwiać bo te moje niezdecydowanie to z nadmiaru informacji. Moim zdaniem wystarczy dbać o higienę, żeby materac się nie zamoczył i robaków nie będzie. ;-)
Bozienka mąż pewnie z kolegami wymienia informacje. Mojego ten temat w ogóle nie interesował aż do czasu jak zaszłam w ciążę. Teraz wymienia opinie z kolegami hahaha :-D

Kropek, Bozienka trzymam kciuki za szybkie zakończenie przebojów z zusem. :-)

Dziewczyny czym leczyć kaszel i bolące gardło? Trzyma mnie już od poniedziałku. :-(

Bettina mleko z czosnkiem I płukanie gardła ewentualnie są tabletki dla kobiet w ciąży ba bol gardła . Ja jak byłam chora to właśnie zaczęłam od syropu dla kobiet w ciąży który nie pomagał robiłam inhalacje mleko z czosnkiem I herbata z cytryna I sokiem malinowym I po 3 dniach takiej domowej kuracji poczułam ulgę :-)

ehh dzis mam dola:crazy: ciezko mi sie dogadac z mama bo zawsze podwaza moje zdanie ,tylko martwi sie to zeby nie wtracala sie tsk w wychowywanie dziecka.mieszka w bilzniaku kolo mnie wiec szczerze martwie sie :baffled:

reklama
ehh to widze ze nie jestem sama, zawsze mysalam ze im jestesmy starsze tym lepiej sie dogadamy a to kicha.

mm juz zupka pieczarkowa dochodzi i zaraz obidek:-)

Do góry