reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

U mnie tak 3x dziennie plus ten co w witaminach jest

Załączniki

• 1446666766056.jpg
    1446666766056.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Bettina Ja bralam przescieradla z bobobaby bo chcialam nieprzemakalne a tylko od nich znalazlam takie. Akurat zamawialam na ich stronie ale na allegro tez widzialam. Musisz szukac przescieradlo bobas albo bobobaby to oni chyba nazwe zmieniaja.

No to wy macie wieksza dawke. Przy nastepnej wizycie sie zapytam czy czasem nie nalezy zwiekszyc tej dawki.

Bettina ja z corka ani razu nie zamoczylam przescieradla a tym bardziej materacyka, do dzisiaj a ma 14 miesiecy :) nie bardzo tez wiem jakby ono sie mialo zamoczyc :-) takze moze to nie do konca potrzebne?

Moja siostra mi to polecila, jutro ja wypytam co i jak i dam Ci znac :) chyba ze paczka do mnie szybciej przyjdzie to znam Ci relacje. wiem tylko ze ona kladzie na wierzch pieluche zeby jak malemu by sie ulalo albo cos zeby prac tylko pieluche a nie cale przescieradlo. Z drugiej strony chcialam uniknac zakladania ceratki pod zwykle przescieradlo bo np nie lubie jak mi sie cos marszczy :D sama mam na swoim lozku nieprzemakalne to ono jest wlasnie od srodka podszyte ceratka. Zawsze sie balam ze podczas okresu zabrudze i jak narazie dobrze sie sprawowalo :)

No ja też nigdy nie miałam mokrego prześcieradła. Zawsze jakby co można zwykły podkład do przewijania na prześcieradło. Tak robiłam początkowo ale szybko przestałam. Potem znowu przy odpieluszkowaniu kładłam pod prześcieradło.

Po prostu już zgłupiałam od nadmiaru informacji :zawstydzona/y:
Tyle się naczytałam jak to dzieci przesikują pieluchy czy dużo ulewają, że jakoś tak mi się skojarzyło, że materac się ubrudzi.
A potem przypadkiem gdzieś przeczytałam, że w materacu pianka kokos gryka robią się robaczki to się wystraszyłam, że to własnie może być od takiego zalania. Koleżanki nie miały robaczków i nie narzekały na taki rodzaj materaca.
No sama już nie wiem co i jak

reklama
Do góry