reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
U mnie niby rowny tydzien roznicy ale lekarz mowi ze czesto tak sie zdarza...ja do tego raz cykl mialam 31 dni taz 33 a raz 36 takze ciezko u mnie dokladnie z om okreslic

madziolina- mam nadzieje. a ty jutro do lekarza idziesz? ja mam tego cholernego krwiaka 2xjak pecherzyk... i brzuch mnie dzis boli po tym usg bo mialam przez brzuch robione i mi tak pouciskala ze teraz az sie boje ruszac

U mnie termin z OM i USG jest ten sam 6t 1d więc równiutko się pokryło. Tylko wiecie co jest najgorsze że ja wczoraj czułam że znów umiera cząstka mnie, Te które straciły maleństwo znają ten ból. Ogromnie sie cieszę ze jeden skarb walczy by zostać z nami tylko ta pustka jest ..
Tak jak lekarz powiedział że większość nawet nie wie że było drugie ... ale ja wiem.
Dzięki dziewczyny bardzo
Muffy a Ty bierzesz jakieś leki?
Aschlee gratuluje fasolki
potem jak mi się uda i ochłonę wkleję mojego ufoludka na drugi wątek.

demola- tule cie i doskonale rozumiem bo 1 ciaze poronilam w 12tyg- bliznieta. nie poddawaj sie i badz pozyytywna! malenstwo czuje. a ja na lekach: 75mg aspiryny, fragmin 5000, i duphaston 2x1, magnez, folik i witaminy

reklama
Do góry