reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
A wiecie ze u nas w mieście żyją czworaczki i mają już 25 lat :) znam ich, także cuda się zdarzają..

Mi również żal okropnie rodzicow.. jeszcze w taki dzień.. jej oby temu trzeciemu się udało.

Dzień dobry :-)

Ja jeszcze w łóżku. Spać miałam dłużej dziś,ale dzieci szalaly i juz po spaniu.

Bozienko mnie też dziś w nocy zgaga okrutnie męczyła. Na szczęście po tabletce Zantacu przeszło. Będę za tydzień u tego gastroenterologa,to się dowiem dokładnie jak to jest z tą zgaga i co faktycznie można stosować :sorry:

Choco cieszę się,że nocka juz lepsza. Oby najgorsze było za Wami! :tak:

Carolajna ja bym jechała. Oczywiście jeśli ginek pozwoli. Marzę o świętach bez tego latania po sklepach, gotowania itp. Jak możesz to korzystaj. Zwłaszcza na końcówce :-)

Ati, Kropeczko dziękuję :-)

Magda korzystam co roku :)))
Ja na zgage biorę Gaviscon czy jakoś tak ale są paskudne. Co prawda pomagają ale ten posmak ; (
Ginek powiedział, że można też Rennie i inne cuda neutralizujące

Magda :-) to jak się dowiesz to daj nam a przynajmniej mi znać bo oszalec idzie nawet zwykła woda nie gazowane powoduje zgage przy porodzie z synem położna mi mówiła ze to przez włoski na głowie ale jakoś w to wierzyć nie chce mi się ;-)

reklama
Wracamy. .. ehhh...

Właśnie mi się przypomniał mój sen... śniło mi się, że urodziłam i nie miałam ze sobą żadnego kocyka ani rożka. Bezsensuuu

Do góry