reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Zajrzałam na chwilkę i miałam spać,ale czytam ze Choco czegoś zazdrości Carolajnie wiec musiałam doczytać czego :-)

Carolajna ja też zazdroszczę :-p Baw się dobrze i ładuj akumulatory!

Choco ja często przy gorączce stosuje chłodząca kąpiel i dzieci. Nalewasz wodę temperatury ciała ( np 38-39). Jak włożysz maluszka to pomalutku dolewasz zimną. Nie nagle dużo. Tak by schodzić pomału ciałko. Tym sposobem dziecko nie zauważy tej różnicy temperatur. Zdrówka i spokojnej nocy mimo wszystko! A co do żołądka,to mi się wydaje,że to wciąż za wcześnie aby nasze bable go uciskały,ale może się mylę. Obyś się nie rozchorowala :baffled:

Kropeczko ale super! Ambitna bestia z Ciebie :-) A pieskowi zdrówka jak najwięcej!

Aschlee dziękuję :-)

Bettina jeju,ja też mam czasem takie napady z sikaniem. Najgorsze,że to zazwyczaj jak musze wyjść z domu. No oszalec idzie. Albo jak spać się położę....wrrrr! :eek:

Demolko korzystaj nawet z domowego spa! U mnie w obecnej chwili spa jest wtedy jak mogę w spokoju nogi ogolic :-D A tak poważnie,to jutro mam zamiar właśnie posiedzieć w łazience dłużej :-)

Bozienko współczuję tego bólu głowy. Ja ostatnio odpukać mam spokój. Pewnie dlatego ze bardzo dużo pije i wreszcie jem regularnie. U Ciebie mam nadzieje to jednorazowa szybka akcja i jutro wstaniesz bez bólu :tak:

U nas impreza udana. Dzieci zachwycone. Goście zadowoleni. Ja nawet nie zmęczona bardzo. Jutro odpoczynek przed kolejnym ciężkim tygodniem. Spijcie dobrze :-)

Caro tez zazdroszczę, ja ostatnio paznokcie u stóp zrobiłam ale z tym brzuchem to istny wyczyn.

Magda najlepszego za wczasu póki pamiętam.

A ja Wam powiem coś śmiesznego co przed chwilą moja córka powiedziała. Leżę w łóżku, Hania wstała a na pufie leżał mój stanik sporych juz rozmiarów złożony ze miseczka w miseczce byla. A Hania: "Mamo a dla kogo są te czapki?". :-D

Ati dzieci są rozbrajajace;)

Madziu sto lat:)

Co tu taka cisza? Ja wczoraj poszłam spać kolo 12 bo na TVN był fajny polski film oszukane troche ciężki ale nie mogłam go wyłączyć czekając na to jak sie skończy:(

Az mi się wstawać do okna nie chce bo moja aplikacja pokazuje że dziś ma u nas śnieg sypać.. ciekawe ciekawe

Pęknę ! Ile tu jedzeniaaaaa!
Mam pytanie... w okolicach świat Bożego Narodzenia będziemy jeszcze na chodzie? Bo mąż ciśnie żeby jednak wyjechać na święta jak co roku a ja się obawiam podjąć decyzję. ..a trzeba by rezerwować.

reklama
Witam i ja :)

U nas nocka deko lepsza, ok 24 była gorączka, syropek i z przerwami krótkimi spanie do ok 7.
My dziś się nie ruszamy bo córka się nie nadaje, obiadek przyjdzie do nas od babci :)

Carolajna a gdzie mąż chce jechac? Ja myślę że powinniście rezerwować :)

Do góry