reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Witam w gronie tych,co słabo spali!

Usnelam po 1, a o 3 mnie obudził jakiś hałas okropny z ulicy. Potem ledwo przysnelam,to synuś juz wstał. Mąż go wziął,ale już jakoś spać nie mogłam. :confused2:

Kropeczko trzymam kciuki za psiaka! :tak:

Aschlee mój Theo póki co jest łaskawy dla mojej szyjki,ale Nelly i Marcel ją uwiebiali. Straszne to jest,jak maluch ja kopie,ale nie groźne :-)

Choco w dalszym ciągu zdrówka dla córeczki. Nie nienawidzę jak dzieci chorują :-(

Ati hahaha...dobrze, że masz jakieś plusy spotkania z.teściowa :-)

Carolajna zapraszam! Uwielbiam gotować dla innych :-)

Nova Ty upieklas drożdżowki, a ja chyba pączki zrobię. To będzie ostatnie szaleństwo nim rusze z dietą wątrobowa na dobre ;-)

Zuziu Hehe....u mnie też tak bywa. Jak jedno da pospać,to drugie chętnie mnie obudzi. :-)

Bettina mam nadzieje,ze u Theo to tak jak piszesz po prostu spokojniejszy dzień. Uważaj na siebie. Weź większą dawkę magnezu i dużo odpoczywaj :tak:

Miłego dnia kochane!

reklama
Carolajna udaję, że Halloweenową, ale nie da się ukryć, że jeszcze chwila i będę znowu o rok starsza :huh: Skubana skąd wiesz? :-p

Mojego męża nocne zmagania. ;-)

Załączniki

• 1446283406570.jpg
    1446283406570.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 40
  • 1446283417586.jpg
    1446283417586.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 38
uuuu Madziu to wszystkiego najlepszego i spełnienia najskrytszych marzeń! kiedy ten wielki dzień? widzę że
A ja wyspana, wstałam o 10:szok: śniadanko w łóżku i można brać się za porządki aaaa i mój wczoraj dzwonił że w nocy będzie jupiii razem wszystko ogarniemy na spokojnie i.... pomoże w porządeczkach:-)

Carolajna mam takie samo wrażenie! :szok: Jeszcze nigdy,w żadnej ciąży moje cycki nie były tak obojętne.

Demolko w poniedziałek. Dziękuję kochana :-) Super,że luby juz wraca. Ja strasznie nie lubię jak mojego nie ma :huh:

Witam się I ja :-) Madzia udanej imprezy :-)
Carolajna ja mam na odwrót :-) mój biust rośnie i rośnie :-) ja się cieszę bardzo :-)
Madzia dynie śliczne tez musze pomyśleć o jakiejś dzieciaki będą mieć zabawę :-)
Obudziłam się z bólem głowy i jakaś rozdrazniona :-( może przejdzie dzisiaj musze trochę pozalatwiac i ból głowy mi nie jest potrzebny.

Bozienka i tu się cholera myliłam. Poszłam do Triumph po bieliznę i co ??? Większy rozmiar. No ale to przez obwód pod biustem ;) :) :)
Hahahah ;)

Wypiłam koktajl bananowo truskawkowy, poshoppingowałam ciutkę i jadę do domu nas spakować :)

reklama
My juz po:) młody leży i odpoczywa ale widać ze wycienczony. Coś sobie warczy przez sen. Jest jednak problem bo zrobiło mu się to dlatego że jest mocno nadpobudliwy a przecież nóg mu nie związe żeby nie biegał i kazali nam go do kontenera na 10 dni ze absolutnie żadne stawanie na tylnich łapach, że ma siedzieć wypoczywać bo jak mu się to zrobi 2 raz to niestety 3 uśpienia w przeciągu miesiąca nie wytrzyma B3dzie kolorowo przez te 10 dni bo przecież on oszaleje w tej klatce:(

Do góry