reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Magda jestes pod opieka lekarzy, masz leki oby było dobrze, cholerstwo Cie dopadło ale musisz mieć dobre nastawienie, Theo to duży i silny chłopak, dacie radę

Asch uważaj na siebie, dieta i pomiary pod kontrola , a będzie dobrze, trzymam kciuki

reklama
Aschlee będzie dobrze.
Ja wyprodukowałam córce bluzkę z krwią na jutro na Halloween w szkole, zrobiłam ciasto na pancakes bo mnie wzięło a nigdy nie robiłam. Marzyłam o nich od 3 dni, z syropem klonowym.
Mąż wraca do domu ale po drodze chce jechać do lekarza...czyli źle z nim ; (

Hej dziewczyny, oj widze, ze dzis nie za bardzo pozytywny dzien.

Magda-kciuki zaciskam, bedzie dobrze! Jestes pod stała kontrola, masz diete, dasz rade, Theo to silny chłopak i taka tez ma mame :-)

Aschlee bidulko, no nieciekawie z ta cukrzyca, ale Ty tez dasz rade. Dieta nie jest taka zła, trzeba tylko byc zdyscyplinowanym, a przynajmniej pomozesz i sobie i dziecku. Zeby tylko insulina nie byla potrzebna.
Ja mam glukoze za 2 tyg. Boje sie jak wyjdzie, bo słodkie uwielbiam i czesto jem po prostu to na co mam ochote, wiec nie wiem jak to bedzie. Na razie przyjmuje zelazo, bo mam lekka anemie, ale magnezu i potasu tez mi brakuje, bo w nocy skórcze łydek mnie łapia, a w dzien czesto drga mi lewa powieka. Ach te nasze mały szkraby-zabieraja nam wszystkie witaminki ;-)

A ja sie wam pochwale, ze byłam dzisiaj na basenie :-) popływałam i o niebo lepiej sie czuje. Mam nadzieje, ze znajde czas i ochote, zeby popluskac sie chociaz raz w tygodniu, bo bardzo mi tego brakuje, no i zadyszki przy tym nie mam ;-)

Bozienka i Kropek a co wam napisać? W Polsce z urzedami sie nie wygra. Szkoda tylko zdrowia i nerwow. Jedyne co mozna zrobic to cierpliwie czekac na rozwoj sprawy, no bo przyspieszyc i tak nie ma jak :-( tylko jak tu normalnie zyc skoro nie ma za co? Porażka...

A reszcie zycze zdrówka i dobrej nocy i lepszego dnia jutrzejszego :-)

A i witam nowa mamusie!

Madzia trzymam kciuki żeby było dobrze i tak tez będzie! Theo jest silny i da radę [emoji8] a poza tym jesteś pod opieka doskonałych lekarzy.

Aschlee dbaj o siebie. Dasz radę!

Carolajna powiedz mi co za saszetki kupiłaś? Mnie tez rozkłada już 3 dzień i nie wiem jak walczyć [emoji17]

Beemik oj te maluchy zabierają nam witaminki [emoji1] czasami się śmieje ze mam takiego małego kochanego pasożyta w brzuszku [emoji1] a co do basenu to ja się boje żeby niczego nie złapać [emoji17]

Bozienka czytałam to na fb. Jakaś cwaniara z tej laski. My uczciwe się boimy, wstrzymują wypłatę a takim cwaniarom się udaje.

U mnie przeziębienie mnie rozkładana na dobre [emoji17] w dodatku zmarła babcia mojego męża. W sobotę pogrzeb a ja nie wiem czy jechać czy nie...

reklama
Do góry