reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

No Magda, ochłonęłaś, lekarze i Ty wiecie z czym walczycie i to w miarę szybko wykryte a to już więcej niż połowa sukcesu!!!
Wkrótce z moim mamy urodziny i tak obczajałam przybrania tortu widziałaś co można zrobić z folii bąbelkowej? http://kobieta.onet.pl/kulinaria/owinela-ciasto-folia-babelkowa-efekt-zachwyci-kazdego/4pev2z?utm_source=onetsg_fb_paid_viasg&utm_medium=onetsg_fb_paid&utm_campaign=onetsg_fb_paidp
O Carola i zapas na brzucha masz w płaszczyku:)

A ja się pochwalę że odebrałam dzisiaj nasze obrączki są piękne :-)

reklama
Choco bo mi się opakowanie nie podoba ;-) nie wiem czy tak można brać jaki się chce ;-) Demolka pokaż obrączki :-) my naszczęście wiedzieliśmy jakie chcemy i był szybki wybór :-) i jestem mega zadowoleni choć nie widzielismy ich na żywo dopiero jak się zrobiły :-)

Bozienka my co do jubilera weszliśmy to oboje cały czas na ten sam model hehe więc to musiały być te:) do sztucznego światła nie widać ich dobrze ale to taki model tylko złetei ciut szersze jeszcze

http://obraczki.wodzislaw.pl/wp-content/uploads/2012/12/O-ST-TS-82_white.jpg

Jadźka za tydzień bo my tak na wariata w ciągu trzech tyg załatwione, ja jeszcze bez kiecki bo w nic się nie mieszczę, mój mam nadzieje że dojedzie chociaż z dzień przed bo coś wychodzi ze w dniu ślubu dopiero będzie więc jaja będą hehe

Kurcze cały dzień Was nie czytałam a teraz w łóżku nadrabiam zaległości.

Przede wszystkim Madzia kciuki zaciśnięte za Ciebie i Theo. Musi być dobrze, innej opcji nie ma.

Carolajna tak miałam ściągnięte szwy zewnętrzne chociaż były one rozpuszczalne. Ściągnięcie ich przyniosło mi natychmiastową ulgę.

Ja jestem strasznie obolała, chyba przesadziłam ze sprzątaniem. Muszę w końcu odpuścić mój perfekcjonizm;-).

Demolka bardzo ładne :-) to kiedy jest ten wasz dzień ??

My mamy takie na żywo ich nie widziałam jedynie w katalogu bo żaden jubiler nie miał ich na pokaz bałam się trochę ze będą do dupy ale są bardzo ładne :-)

Załączniki

• 1446157495696.jpg
    1446157495696.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 37
Jeszcze raz dziękuję kochane :****

Choco niestety jest to groźne nie tylko ze względu na możliwość przedwczesnego porodu. Wysokie stężenie kwasów żółciowych prowadzi do spadku przepływu krwi z tlenem oraz do przedostania się pierwszych stolców dziecka do wód płodowych, a w konsekwencji do martwicy płodu. No i o ile normalnie można czekać aż pojawią się skurcze, tak w moim przypadku po tych 4cc skurcze nie mogą dojść do skutku. Boje się okrutnie :-(

Carolajna płaszcz super. Tez uważam,że idealnie do Ciebie pasuje :-)

Demolko aaaaa cudnie z tym ślubem! Obrączki śliczne! Bardzo w moim stylu. A te dekoracje do tortów obczajałam właśnie ostatnio. Genialne są i musze spróbować kiedyś ;-)

Anit nie szalej tak. Sprzątanie itp nie ucieknie. Odpoczywaj ;-)

Magda - oczywiście łatwo powiedzieć, ale grunt to znać wroga. Teraz chorobę wykryto wcześniej, nie ma żadnych dodatkowych powikłań, jesteś pod stałą kontrolą i w dużym stopniu na pewno będzie można minimalizować objawy i ewentualne ryzyko. Te wszystkie najgorsze sytuacje zwykle mają miejsce wtedy, gdy choroby się nie rozpozna lub bagatelizuje się ryzyko. Ale z tego co piszesz opiekę medyczną masz na naprawdę świetnym poziomie, sama też bardzo poważnie podchodzisz do sprawy, więc na pewno będzie dobrze! Trzymam kciuki, żeby leki i dieta wystarczyły jak najdłużej.

Demolka - ale ładne obrączki, a imprezę faktycznie szybko organizujecie. Najpewniej wypadnie super :-)

Bozienka - Twoje takie tematyczne ;-) My mam takie zwykłe, pewnie teraz wybrałabym coś innego. A co do magnezu, to jeśli nie ma jakiś dziwnych dodatków to moze być. Przynajmniej mi gin powiedział, że może być dowolny magnez. Cześć produktów "dla przyszłych mam" tak naprawdę niczym się nie różni od tych zwykłych (poza pudełkiem i ceną).

reklama
Zuzanko na pewno masz rację. Prześpię się z tematem i jakby nie było, muszę dać radę. Ale cieszę się,że Was mam, bo dzięki temu jest mi dużo lżej :*

Bozienko
zapomniałam o tym magnezie. Pij jaki masz. Ja się zgadzam z Zuzanką. Nie zawsze te środki specjalnie dla ciężarnych zawierają coś super extra ;-)

Do góry