reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

dziewczyny lekarz kazal mi pobrac krew na tsh tarczyce,ale nie wypisal mi skierowania na badanie za ktore zawsze place .czy zrobia mi badanie bez skierowania?

reklama
Tak więc witaj cholestazo!

ALT powyżej normy. Inne wyniki z wczoraj na szczęście jeszcze ok. Zrobili scan,aby sprawdzić przepływy i jak synuś rośnie. Teraz będą robić to często,bowiem cała ta cholestaza jest cholernie groźna dla dziecka :( Theo póki co ma się ok. 827g szczęścia. Wody i przepływy ok. Dostałam leki i kremy na skórę. No i znowu wyższa szkoła jazdy,bo musze pogodzić dietę cukrzycowa z watrobowa. :-(

Wizyta przełożona juz na tę środę (4.11). Mam odebrać najpierw wyniki z dziś,a potem konsultacja. No i wiadomo....od teraz będą nas monitorować jeszcze częściej. Wszyscy uspokajają,ale ja póki co zdolowana :-( Wracam do domku.

Dziękuję Wam za kciuki i wsparcie :***

reklama
Demollka tak odrazu mialam rozmowe z diabetologiem i dietetyczka...nie podawal mi wartosci ale powiedzial ze niestety nie da sie zaprzeczyc ze cukrzyca jest i musi postawic taka wlasnir diagnoze.Dostalam ksiazke z tym co moge a czego nie,glukometr i mam 6 razy dziennie robic pomiary i po tygodniu kontrola zeby zobaczyc czy wystarczy dieta czy jest potrzebna insulina (mam nadzieje ze chociaz to nie bedzie potrzebne) no i mowil ze teraz on mnie bedzie pilnowal i czesciej wizyty u ginekologa

Jeszcze w aptece mi cisnienie podniosla bo mowi ze igly do glukometru moze mi przywiezc na poniedzialek....a we wtorek wizyta.Wiec jutro musze wybyc na polowanie gdzies indziej.W przyszlym tygodniu dowiem sie te wartosci jakie byly bo musi mi wpisac na naklejke do ksiazeczki ciazy

Do góry