reklama
Jak najbardziej normalne (o ile u Ciebie lekarz potwierdzi to samo). Dla mnie najgorsze były noce, bo każde przewracanie się na drugi bok równało się z pobudką. Musiałam najpierw usiąść, żeby położyć się na drugim boku a ból okropny. Minęło z końcem 7 miesiąca i nie wróciło aż do porodu.
Carolajna32
Fanka BB :)
Madisoni też mam podobnie z tym, że mnie boli bardziej wewnątrzna strona ud, tuż przy pachwinach i spojenie... ehhh.
Migrena wraca a muszę za godzinę jechać do pracy ma 3h.. choliwcia jak skoro w pidżamie wciąż kwitnę? ; (
Migrena wraca a muszę za godzinę jechać do pracy ma 3h.. choliwcia jak skoro w pidżamie wciąż kwitnę? ; (
Czyli możemy zakładać, że to to samo. Pozostaje mieć nadzieję, że szybko minie. Nie wiem, czy te bóle miały jakikolwiek wpływ na przebieg porodu, ale synek urodził się z wagą 4000 (57 cm), a nie byłam ani nacinana ani nic nie pękło.
Caro oby u Ciebie się nie nasiliło, bo już współczuję :/
Caro oby u Ciebie się nie nasiliło, bo już współczuję :/
Carolajna32
Chwilami jest coraz gorzej. Zwłaszcza w nocy właśnie jak próbuje z boku na bok, po całym dniu wstanie z łóżka jest problemem (najgorzej właśnie dać krok, nogi rozdzielić) i wysiadanie z auta, też gorzej na koniec dnia. Będę we wtorek u lekarza to zobaczymy co mi powie.
Carolajna32
NowaNatka jest męczący bo przewlekły ale daje radę. Najgorzej jak w domu siedzę bo wtedy bardziej odczuwam
Mój mały dzisiaj szaleje jak dziki, brzuch co chwile podskakuje
Niech mnie ktoś kopnie żebym wstała bo muszę jechać. ..
Mój mały dzisiaj szaleje jak dziki, brzuch co chwile podskakuje
Niech mnie ktoś kopnie żebym wstała bo muszę jechać. ..
Carola
)
Bozienka to chyba mamy ten sam wirus, od rana mam cofki, czuję jakby mnie coś brało ech... nie cierpię tego stanu, zaraz kąpiel i mleko z czosnkim jak dam radę wypić:-(
I dostałam reklamówkę przepsznych jabłek z sadu twardych, soczystych mam nadzieję że na razie to będzie to co za mną chodzi od kilku dni bo nigdzit takich nie znalazłam))
Bozienka to chyba mamy ten sam wirus, od rana mam cofki, czuję jakby mnie coś brało ech... nie cierpię tego stanu, zaraz kąpiel i mleko z czosnkim jak dam radę wypić:-(
I dostałam reklamówkę przepsznych jabłek z sadu twardych, soczystych mam nadzieję że na razie to będzie to co za mną chodzi od kilku dni bo nigdzit takich nie znalazłam))
reklama
Carolajna32
Demolka dzięki, czuję się kopnięta
Jeszcze synek od wewnątrz daje czadu
Jeszcze synek od wewnątrz daje czadu