reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Kropek na czczo znowu wysoko a po obciążeniu w normie. Teraz mam zlecenie na jakieś badanie dodatkowe i od niego zależy co dalej. Lekarz najchętniej widziałby mnie na oddziale że 2 dni żeby zrobić badanie dobowe.

Ja się bronię rękoma i nogami, jak to ja. I tak oberwie mi się bo badanie miałam robić od razu i dzwonić z wynikiem a minęły prawie 3 tyg i nie doszłam. .. dopiero jutro z rana polecę.

ehh jakczytam o tych waszych cukrach to wiem ze tez czeka mnie dieta z moimi wynikami do srody zrobilam sobie diete od slodyczy i cukru . zobaczymy co lekarz powie jak zobaczy wyniki

reklama
Kropek wstępnie komoda i szafa BRIMNES. Pokój jest mały, więc możliwości mocno ograniczone :/
Natka ja miałam takie bóle kości łonowej i w spojeniu w poprzedniej ciąży przez 2 miesiące. Umęczyłam się okropnie, ale trzeba było przetrwać. Teraz o dziwo mało mnie boli, nawet rozciąganie macicy. Mam nadzieję, że przez to poród nie będzie cięższy :/

Do góry