reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Madisoni jakie meble wybrałaś z
ikei?

Anit super pomocnik:)

Anilorak niestety mnie coś dolapalo tym razem:( gardło drapie i katar powoli chyba siadający na uszy :( masakra jakas:(

Ja dziś gości miałam wiec właśnie się polozylam:) mała dziś aktywniejsza wieczorem:)

Milej nocki wszystkim:*

reklama
Witam mamusie w niedzielny poranek :-). Wszystkie moje chłopaki już żądza na dole. Mąż śniadanko robi - jajecznica będzie, osobiście nie przepadam ale skoro dostane gotową pod nos to zjem :-D

Spałam dzisiaj po japońsku - czyli "jako tako". Nie czuję sie do końca wypoczęta, myślę za tak już będzie do końca ciąży a później to jednak gorzej. Ale wszystko i tak nadrabiają kopniaki a później ta słodka kruszynka którą będę mogła całować i głaskać do woli :happy:

3 dzień migreny...w nocy dostałam po dupce.
Co do aktywności malucha to ostatnio jest mega aktywny! Chwilami Zastanawiam się czy w ogóle śpi?
Czekam na kawę do łóżka i dzisiaj chyba zostanę w domu i odpocznę. Córka już się kokosi u nas :)
Wieczorem musieliśmy mamę odwozić do domu bo przeziębienie zaczęło ją rozkładać.
A że ja jeszcze chora nie jestem to aż dziwne...ostatnio na samym początku ciąży, zanim się dowiedziałam a zwykle choruję co 3 miesiące.

Miłego dnia wszystkim.

Caro nie wywołuj wilka z lasu.. ja jestem w nie fajnym stanie w nocy nie mogłam oddychać :( cały czas mi gorąco a jakąś taka galaretowata jestem ze siły na nic nie mam :(

Witam się :-)
Pocieszę was nie jesteście same ja niby wyleczona ale kaszel dalej się trzyma nos zatkany .
Umnie nocka minęła dość dobrze tylko to przewracanie się z boku na bok jest straszne budzę się zakazdym razem no i szaleństwa małego jak on będzie tak samo szalał jak juz będzie z nami to ja dziękuję ;-) wczoraj się przytuliłam do męża i mały zaczął kopać jeszcze bardziej i mąż mówi do mnie ale ty masz przerabane ja bym tak nie mógł jak by mnie cały czas od środka kopał ;-)
Zapowiada się ciepły słoneczny dzień wiec pewnie pójdziemy gdzieś na spacer . Słoneczko juz pięknie świeci ale narazie tylko 5 C

Dzien dobry ;-)dzis mnie dzidzia obudzila mocnym kopniakiem uwielbiam takie pobudki :-D
Widze ze kazda dzis ale sie czuje .

caroo mocne mass Te migreny?ja man lekkie takie ze wystarczy chusta zawiazana na glowie I jest troche lepiej .ale wiem ze to straszne paskudztwo:crazy:

Anti ja od dawna tak spie Bo ciezko mi w nocy sie przewracac z boku na bok.

Mnie od wczoraj boli kosc lonowa I silnie promnieniuje na krocze:crazy: Pisalam wan o tym jakies dwa mies temu ten bol raz jest raz go nie ma .ale teraz gdy brzuch jestwiekszy to niestety bol tez:nerd:
Niestety pokawia sie on po dlugim odpiczynku gdy chce razno wdtac z lozka kub krzesla.. Musze to rozchodzi a boli nie milosiernie .ten bol teraz jest od kosci lonowej do ogonowej masakra jskas.. Ktoras z Was tez tak ma czy tylko ja jestem tym beznadziejnym przypadkiem?:p

Magda po prostu olał nas admin

Kropek zdrowia

Maja mała dzisiaj dzień zaczeła aktywnie. A ja jestem jakaś zmęczona i plery bolą i w sumie bez chumoru bo wczoraj się z mężem posprzeczałam o jakieś pierdoły. Dzisiaj mam zamiar przeleżeć całą niedziele najlepiej z książką ale zobaczymy

Natka dokładnie mam to co Ty pisałam o tym parę dni wczesniej pytałam się dziewczyn co to może być i tak jak u Ciebie przy wstawaniu boli bardziej hihi dobrze ze nie jestem z tym sama ;-) w środę lekarzowi o tym powiem , boje się tej wizyty jak nie wiem ;-) i mam nadzieje ze będzie przyjmował a nie będę musiała znowu go szukać ;-)

reklama
Do góry