reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Hej dziewczyny

Choco mi tak kiedyś córka wspięła sie na komodę, wchodzę do salonu a ona jest na gorze, po szufladach sie wspięła, dobrze ze jest masywna ale jak Pomyśle ze by na nią spadła i przygniotła wrr, ale tak mam odkąd zaczęła chodzic do dzis wspina sie wszędzie

Kr0pek podziwiam Cie za ta kapustę, dobrze przeczytałam? 40kg?? Niezła jestes

Magda Ty chyba nigdy nie zwolnisz, masz jakieś magiczne zapasy energii , podziel sie :-)

Mnie to dzisiaj nic sie nie chce, w nocy koszmary znow, śniło mi sie ze facet mnie z cegła gonił, obudziłam sie z takim łomotem serca ze sie przestraszyłam... Boje sie zasypiać
I dzidziuś coraz boleśniej kopie, zwłaszcza czuje w pęcherz, wczoraj aż krzyknęłam, aż sie boje jak jeszcze urośnie :-))

reklama
Właśnie jak to jest z tymi kopniakami ze one bolą ;-) to powinno być coś pięknego bez bolesnego a nie stekania jekania ;-) nova tez nie lubię jak mnie kopie po pęcherzu wogóle to nie lubię jak się do brzuszka obruci pleckami i kopie gdzieś w głąb ia trafia nie wiadomo w co ;-) dzisiaj sobie mały cochwile rozciąga nóżki i widać jak przesuwa dosłownie przesuwa :-) na to właśnie czekałam z niecierpliwością na takie widoki :-) a wogóle to dzisiaj chyba szpgaty robi bo jednocześnie kopie mnie po prawej i lewej stronie :-) ale to dobrze bo wczoraj był mniej aktywny i oczywiście już sobie odbierałam do głowy ;-) ale za to dzisiaj nadrabia

A ja najadłam sie pierogów ruskich z cebulką i skwareczkami, chwilę odsapnę po obżarstwie i ruszam na spacer do lasu bo słoneczko co trochę wygląda:)
Jadźka no power Ci się włączył nie zły hehe
Kr0pek to zapasy na zimę uzupełnione, zawsze to swoje, wiesz co jesz:) a paluchy wyglądają świetnie, nie widziałam jeszcze takiego pomysłu, mam nadzieje że to był chwilowy brak prądu:)
Nova ja już kolejną noc walczę z koszmarami, może to przez to halloween:)
Choco nie zła agentka Wam rośnie ciekawe co będzie dalej hihi
Bozienka ja już jakiś czas temu zauważyłam jakAlicja mi przepływa czy przeciąga czymś z jednej str na drugą, może przez to ze ma mało miejsca, bo zwłaszcza widać jak na plecach leże to takie gimnastyki ma że aż skóra mnie boli od naciągnięcia:)
Madziu widzę ze ciężko Ci zwolnić, uważaj na Was, a wizyt lepiej więcej niż jedna mniej:)

Oj kochane, z tą energią u mnie to nie tak różowo. Są momenty, kiedy mam już tak dość,że ledwo daję radę. Na pewno to chodzenie piechotą najbardziej dobija. Potem jednak wstaję rano, kawka i znowu do przodu...no nie mam wyjścia, bo jak nie ja, to kto? Tomek musi być w warsztacie póki co, a dzieci i dom trzeba ogarnąć. Mam nadzieję,że ciąża będzie do końca łaskawa :sorry:

Ależ jestem wkurzona :/
Mąż pojechał do pracy i dzwonił ostatnio o 9:00, od tamtego czasu cisza. Nie odbiera ani nie dzwoni :/

A do tego już z dwa tygodnie moja dobra kumpela która ma przejścia życiowe nie potrafi odebrać tel, napisać smsa ani odpisać ani oddzwonic.

Po co ludziom te pieprzone telefony???

Masakra :/

reklama
Choco spokojnie kochana, niektórych rzeczy nie przeskoczysz choćbyś stawała na głowie. weź sobie kąpiel jak Nastka pójdzie spać, może się ciut zrelaksujesz:)
a ja dzisiaj byłam na kawce u kuzynki się okazało ze szykuje mi rzeczy po swojej córci a że rodziła z grudniu więc będę mieć wszystko akurat, nawet trzy kombinezoniki:) jeszcze trochę i okaże się że jak nie mam nic tak większość dostanę:)))

Ostatnia edycja:
Do góry