reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Witam dziewczyny :-)

U nas szykowanie na Halloween party do szkoły. Od poniedziałku dzieci.mają tydzień ferii,ale niestety na odpoczynek się nie zanosi. :baffled:

Miłego dnia kochane! :-)

Witam się I jak :-)
Magda kiedy Ty choć na chwilkę zwolnisz ??
Obudziłam się z bólem głowy :-( nie lubię tak córka obudziła się ze złym humorem szaro ponuro i zimno ;-) jak ja nie lubię takiej jesieni wole jak słońce jest te liście się mienia lasy są kolorowe ehhh a nie takie bleee ;-)

Ja prawie nie spałam :( chyba mi się juz uaktywnil tryb czuwania i co sie piesiu nasz przwrocil z boku na bok to ja już nie spałam :( padnięta jestem ale bałam się ze ściągnie kołnierz i się do szwów dobierze :(

Pogoda u nas nie ciekawa zaraz się zabieram za sprzątanie takie ogólne czyli łazienka odkurzanie mycie podłóg i mam siatkę jabłek wiec chce zrobić do sloików bo wczoraj na próbę zrobiłam do słoika i całkiem fajne to wyszło.

Madziu przypomniałas mi ze halooween juz jie długo faktycznie może będzie ki się chciało dziś dyni wydrazyc na mrozenie to powycinam lampion;)

W tamtym roku to miałam ich dużo ale w tym roku to symbolicznie bo w zamrażarce jeszcze sporo zostalo:) ale jak tacie taka ładna urosła na dzialce to trzeba spożytkować :)

Wysyłam wam nasze zeszlo roczne:) mi się aż ciepło zrobiło jak na nie teraz spojrzałam ;)

Miłego dnia

Załączniki

• 1445583666037.jpg
    1445583666037.jpg
    5,9 KB · Wyświetleń: 37
  • 1445583679193.jpg
    1445583679193.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 42
  • 1445583695213.jpg
    1445583695213.jpg
    3,4 KB · Wyświetleń: 42
Dzień dobry :)
Czuję się wyspana bo córcia dała nam po przedstawieniu pospac :)
A dziś pada. Znów. Mam nadzieję że jak obudzi się z drzemki to uda nam się wyjść na spacerek pomiędzy kroplami ;)
Zaczęłam jeść śniadanie ale mdli mnie niesłychanie wiec narazie sobie darowalam :)

kr0pek - biedna psinka. Lampiony super, powiedz jak zrobic zeby miazsz wykroic do zamrozenia, a zeby skorupa zostala w calosci na lampion? czy sie nie da? bo ja jak mroze, to kroje dynie na kwalki i pozniej obieram ze skorki.

jadzka - ostro ruszylas z rana! ja dopiero zakupy zrobilam i zbieram sily na piatkowe sprzatanie. Chcialabym jeszcze nalesniki usmazyc, zeby corka miala po treningu, ale nie wiem czy zdaze - mam tylko do 15 czas...

u mnie tez szaro, buro za oknem...

reklama
Bozienko chyba jak urodzę, to może w szpitalu te dwie doby odsapnę :eek: Serio. Mam po dwie wizyty u specjalistów do końca listopada i masę innych spraw, a potem święta. Między tym torty. No nie mam kiedy zwolnić, ale staram się uważać :sorry:

Kropeczko
ponieważ dzieci mają te ferie, to party w szkole dziś, ale ogólnie szykujemy się na kolejną sobotę. Dynie już zakupione, bo lampion musi być co roku. Cukierki i stroje również. Fajnie,że w tym roku wypada w sobotę :-)

Choco u nas też leje od rana :baffled:

Do góry