reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny chlepnelo ze mnie czymś:( chciałabym żeby to było nietrzymanie moczu ale obawiam się czy to nie wody :(
Całe mokre majtki miałam chyba za dużo tego jak na mocz i taki chyba nie dokonca zapach moczu to miało :( jestem przerażona.. chyba pojadę zaraz na IP:(

Kropek i jak?
U mnie ostatnio jak się schyliłam tak było i okazało się, że mocz jednak mimo, że zero zapachu i koloru...
Mam nadzieję, że wszystko ok...

Hej, dopiero teraz bo mi telefon padł

Dowiedzialam się że ani to mocz ani wody. Infekcji raczej też nie mam no chyba ze dopiero się zaczyna. Z mala wszystko ok:) to najważniejsze a gdyby się sytuacja powtórzyła to natychmiast do nich mam wrócić.
Zadowolona jestem ze tam poszłam. Uspokoiłam się a teraz spróbuję się kimnac bo od 3.30 nie spie;)

Aha a młoda ma 940 gr :) wielkoludek mamusiowy:)

Kropek cieszę się że wszystko ok :)
Dla nas znów córka była wyrozumiala i dała się trochę wyspać ;)
Zaraz usiadziemy i rozplanujemy likend w związku z tym ze mąż ma w końcu cały wolny :)
Dzis maluchy idą do babci na nocke, to pewne :)
A Wy jakie plany na likend? :)

reklama
Kropek uff dobrze ze wsio ok.

Carolajna no wreszcie jesteś, może forum ruszy. Bo Ty zawsze energię tu wnosilas.

Ja mniej się udzielalam, bo mąż pracował na umowy zlecenia i ma chwilowy przestój bo szef spółkę zakłada nowa i będzie miał umowę normalna, i siedzi ze mną w dimu wiec codziennie pomaga ogarnąć jakues rzeczy i jeździmy na spacery do lasu, albo plaże. Córa przeszczesliwa.

Wczoraj na spontanie weszłam do vision express i kupiłam dwie pary okularów za 270zł bo promocja była. Do tego dużo kasy poszło na wyprawianie moich i córki urodzin, kupno butów dla wszystkich,mebli bo nie było gdzie rzeczy młodego trzymać,staników dla mnie bo cycki wypadały ze wszystkich i milona rzeczy na które kasy nie było a z racji tego, że mąż dużo zleceń wziął to dostał większą kase a dawno nie było dodatkowego zastrzyku gotowki. Tylko po zakupie tych okularów zostaje mi na czysto 300 zł do 10 listopada. I mam wyrzuty ale z drugiej strony wiem, że trzeba było to kupić a moje okulary stare były. No nic do 10 ze spizarki trzeba wyjadac, bo zakupów jak na wojnę kupiliśmy bo te cholerne promocje wszędzie. Teraz pas zacisniety i tylko chleb i mleko :-)
Polecam Wam w Tesco staniki w promocji i super męskie koszule nawet po 20 zł.

Do góry