reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Witam :-)

Choco, Bozienko dziękuję za troskę :*

Marcel budził się z płaczem co chwilę,więc dałam mu w końcu paracetamol i zasnął. Reszta nocy spokojna. Rano juz ok. Zjadł śniadanko normalnie,a teraz jedziemy do szkoły i gada jak zawsze. Może jego głowa bolała po prostu? Byłam w gotowości, że jak zwymiotuje to jedziemy do szpitala. Na szczęście zasnął juz potem spokojnie. Będę go dziś obserwować.

Bozienko życzę mimo wszystko spokojnego dnia!

Tobie Choco wyrazistego :-)

Ja dziś mam tort jeden do zrobienia i koniecznie muszę kurtkę zamówić. Upatrzylam sobie jedną w Bonprixie. Nie zimowa typowa,ale do tego polar pod spód jakby było zimno i wystarczy. Czerwona :-p Tylko jeszcze nie wiem jaki rozmiar wziąć :confused:

Cześć :)
Ale się cicho zrobiło, chyba się wszystkie przygotowujemy do snu zimowego ;)
Zaczęłam robić zakupy dla malucha, zaczęłam od pieluszek :)) Starszego pieluchowalam systemem mieszanym - wielorazówki i pampersy na noce i długie wyjścia, ale młodszego chciałabym załadować tylko w wielo. Zobaczymy jak to pójdzie :) Jak dojdą pieluchy, to wrzucę fotki :)
Miłego dnia Wam życzę i niech Was bóle i choróbska omijają szerokim łukiem, w końcu dziś piątek, piąteczek, piątunio :) A jutro wolna sobota :D

Oj Kr0pek biedna Ty z tą głową, mi po pół tabletce przeszło na szczęście.A z tą dietą nie będzie tak źle, zobaczysz po czym masz największe skoki cukru, wyeliminujesz a po pewnym czasie organizm sam się przestawi na małe posiłki co kilka godzin, u mnie trwało to koło miesiąca ale potem były fajne efekty wagowe;-)
Oj Madziu zawsze musi być coś z dzieciaczkami, może rzeczywiście uderzył się i go głowa pobolewała,mam nadzieję ze dzisiaj będzie lepiej. Powodzenia z tortem:-) a te kurtki to takie z zamkami po bokach?
Bozienka to strachu się najadłaś, dobrze że to fałszywy alarm.
A ja oddałam trochę krwi, moczu i mogę zjeść śniadanko

Dziendoberek dziewczynki :-) Nocka w miarę córa przespala ale mały urwisek jie dał mamusi spać i kopał jak szalony ;) córa się obudziła przed chwila i płacz bo ja gardło boli wczoraj jej sprawdzałam i ma czerwone ale obawiam się ze angina ja dowala :-( będę jej oglądać gardło z każdej strony ;-) ehhh niech te wirusy się już skończą ....... oby ta zima była mroźna i wymrozila wszystko

My się meldujemy już od Teściów :-)
Przywitała mnie pyszna sałatka śledziowa i szarlotka :D zestaw Ciężarnej ;D

Mnie coś od rana znów katar meczy, oby się nie okazało ze to znów przeziebienie.

Madzia czerwona kurtka bedzie spoko ;)

Kropek odpoczywaj, w końcu przejdzie :)

Bozienka mam nadzieję że jak córa się wychoruje to już i Ty będziesz mieć spokój z chorobami :)

Demolka może Ty się ze mną dieta podzielisz? ;)

Anilorak ciesz się likendem i tez nie dawaj chorobom :)

Ja juz skończyłam tort. Spróbowałam tylko kremów i juz mnie muli. No strasznie mam z tym słodkim teraz.

Demolka tak. Kurtka ma boczne suwaki i liczę na to, że dzięki temu pochodzę w niej nawet po ciąży. Cenowo średnio,ale z używek nic nie widzę, s tylko patrzeć jak się zimno zrobi.

Choco zazdroszczę śledzi! Zwłaszcza po tym próbowaniu kremów :-) Odpocznij troszkę.

reklama
Do góry