reklama
A ja sobie zrobiłam kisiel z jabłuszka trochę kwaśny ale mmmnim dobry
Kropek powiedz mi jak robisz swoj kisiel i budyn chce kiedys sprobowac
Kisiel- starte na grubych oczkach np jabłko plus pół szklanki wody łyżeczka cukru pudru i ok 20 gr mąki ziemniaczanej opcjonqlnienwiecej zależy jaki gesty lubisz mieszasz około 10 min tak żeby się zagotowalo ale nie przypalilo
Budyn robie 500 gr mleka, 40 gr cukru , 2 żółtka , 1 łyżeczka cukru waniliowego i mieszamy ok 7-8 min tak żeby zgestnialo i się zagotowalo ja do pierszego "pyrkniecia" czekam Lubie z sokiem malinowym ale teraz dbając o cukier sobie go odpuszczam z tego przepisu wychodzi 2-3 duże porcje 4 małe
Budyn robie 500 gr mleka, 40 gr cukru , 2 żółtka , 1 łyżeczka cukru waniliowego i mieszamy ok 7-8 min tak żeby zgestnialo i się zagotowalo ja do pierszego "pyrkniecia" czekam Lubie z sokiem malinowym ale teraz dbając o cukier sobie go odpuszczam z tego przepisu wychodzi 2-3 duże porcje 4 małe
chocolatequa
Fanka BB :)
Kropek to ja przejdę z Tobą na ta diete. Też bym chętnie schudła
Bozienka24
chocolatequa
Kropek naucz mnie swojej diety
chocolatequa
Współczuję Kropku i pewnie faktycznie nie chce, ale fajnie tak nie tyc a chudnac, też tak bym chciała
reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Kropeczko nic się nie martw. Maluszek powyjada wszystko z Ciebie, więc jak chudniesz, to i tak mu nic nie zabraknie. Tylko że Ty to masz być najedzona, a nie niedojedzona
Bozienko hahaha.....jesteś mistrz z ta dietą!
Malinko współczuję bólu głowy
Bozienko hahaha.....jesteś mistrz z ta dietą!
Malinko współczuję bólu głowy