reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Bozienka bardzo mozliwe hihi
Dzis rano balam sie ze jelitowke skads zlapalam bo wymiotowalam caly ranek.Ale na szczescie przeszlo i teraz nadrobilam az mi wstyd ;) zjadlam obiad ze ruszac sie nie moglam a jeszcze corka mnie na pizze podpuscila i wlasnie sie robi :eek::eek::eek: jak tak dalej pojdzie to maz jak wroci to mnie nie pozna ;)

reklama
Witam po dłuzszej przerwie :) co jakiś czas podczytywalam ale jakoś nie miałam weny na pisanie choć myślami byłam z Wami :) Dużo remontów, praca, dzieci i dnia mało :) co do jedzenia to mi apetyt również dopisuje i bym jadła i jadła.. :) przytylam już 5 kg. Oczywiście jutro pochwalę się już sporym brzuszkiem

Kati nie jeszcze nie mają na to 30 dni wiec jeżeli 8 października nic nie będzie wiadomo pójdę do nich z konkretnymi paragrafami :-) szef jeszcze żadnego pisma nie dostał od nich a ponoć teraz jego mieli sprawdzać

Aschlee no co Ty gadasz? Jak nie pasujesz? Ja rozumiem,że tematy czasem sa takie, że człowiek akurat nie ma co pisać, ale razem tworzymy to forum :-)

Kati jak masz taki apetyt i tylko 5 kg, to na prawde jest dobrze! Ja nie tyję,ale tez ledwo co jem :sorry: Fajnie,że się odezwałaś :-)

Bozienko a ja pojadłam łazanek z mięsem i kapustą. Jeju...jak mi smakowały :-)

reklama
Uwielbiam kapustę ale niestety cierpię potem :-( brzuch wzdety zalążek boli a wzdęcia mam takie ze hoooo ho ho ;-) na miotle bym miała turbo doładowanie ;-) dlatego unikam ale ale na święta standardowo będą pierogi z kapusta :-D wiec się najem jak świnka ;-)

Do góry