reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Na drugie śniadanie jem jakiegoś owocami wczoraj byly jablka dziś inaczej ale sprawdzam według ig ściągnęłam sobie aplikacje a z budynkiem poczekam jak wezmę od rodziców glukometr bo u nich mam :) jeszcze się nie kulam :)

reklama
Co do porodu to ja jeszcze nie rodziłam, wiec nie wiem jak to jest. Ostatnio kolezanka mi fajnie powiedziala-cokolwiek sobie wyobrazasz i tak bedzie zupełnie inaczej he he ;-) wiec na razie o tym nie mysle, pocieszam sie tylko, ze tyle kobiet przez to juz przeszlo wiec i mi sie uda :-)

Dziewczyny, jest nas 44 na liście (pomijając już te, co straciły swoje kruszynki) . Udziela się chyba mniej niż połowa, a ostatnio, to dosłownie kilka osób....szkoda :-( Mam nadzieję,że to milczenie nie oznacza nic złego. Fajnie było jakbyście choć czasem dały znać, co u Was? Jak rosną Wasze maleństwa i kogo pod serduszkiem nosicie. My tu czekamy ;-)

Bozienka budyn....mniammm az sie uslinilam :)

Ja malo pisze bo mam wrazeniw ze tu nie pasuje.Za nic czasem nie umiem sie wkrecic w temat :/ wiem,wiem pewno to hormony itp ale podczytywac sie staram systematycznie zeby potem duzo do nadrabiania nie bylo ;)

No i cos mialam jeszcze napisac ale skleroza mnie dopadla i nie pamietam co :/

reklama
Do góry