Na drugie śniadanie jem jakiegoś owocami wczoraj byly jablka dziś inaczej ale sprawdzam według ig ściągnęłam sobie aplikacje a z budynkiem poczekam jak wezmę od rodziców glukometr bo u nich mam jeszcze się nie kulam
reklama
chocolatequa
Fanka BB :)
Kropek jestes uzalezniona od budyniu tak jak ja od platkow z mlekiem
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Dziewczyny ja nawet kisiel sama gotuje. Galaretki itp...heh....mam swoje zboczenia
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
A Ty Kropeczko jedz tak,byś głodna nie chodziła ;-)
beemik
Co do porodu to ja jeszcze nie rodziłam, wiec nie wiem jak to jest. Ostatnio kolezanka mi fajnie powiedziala-cokolwiek sobie wyobrazasz i tak bedzie zupełnie inaczej he he ;-) wiec na razie o tym nie mysle, pocieszam sie tylko, ze tyle kobiet przez to juz przeszlo wiec i mi sie uda :-)
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Dziewczyny, jest nas 44 na liście (pomijając już te, co straciły swoje kruszynki) . Udziela się chyba mniej niż połowa, a ostatnio, to dosłownie kilka osób....szkoda :-( Mam nadzieję,że to milczenie nie oznacza nic złego. Fajnie było jakbyście choć czasem dały znać, co u Was? Jak rosną Wasze maleństwa i kogo pod serduszkiem nosicie. My tu czekamy ;-)
Bozienka24
Zrobilyscie mi smaka na budyń :-)
Magda ehhh tych co zostały to nie wiem czy 20 będzie ;-)
Magda ehhh tych co zostały to nie wiem czy 20 będzie ;-)
Bozienka budyn....mniammm az sie uslinilam
Ja malo pisze bo mam wrazeniw ze tu nie pasuje.Za nic czasem nie umiem sie wkrecic w temat :/ wiem,wiem pewno to hormony itp ale podczytywac sie staram systematycznie zeby potem duzo do nadrabiania nie bylo
No i cos mialam jeszcze napisac ale skleroza mnie dopadla i nie pamietam co :/
Ja malo pisze bo mam wrazeniw ze tu nie pasuje.Za nic czasem nie umiem sie wkrecic w temat :/ wiem,wiem pewno to hormony itp ale podczytywac sie staram systematycznie zeby potem duzo do nadrabiania nie bylo
No i cos mialam jeszcze napisac ale skleroza mnie dopadla i nie pamietam co :/
reklama
Bozienka24
Aschle no chyba Ci już całkiem te hormony odbiły ;-) nadajesz się nadajesz tylko jeszcze otym nie wiesz ;-)