zxvvq
Fanka BB :)
Będę próbowaćWłaśnie zrobiłam sobie ćwiczenia jogi 10 min i jak ręką odjąłmagia .. polecam!
Robiłam ten film na YT: BEST DAILY PREGNANCY STRATCHES . Serio polecam, może wam też pomoże.
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
![Face blowing a kiss :kissing_heart: 😘](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f618.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będę próbowaćWłaśnie zrobiłam sobie ćwiczenia jogi 10 min i jak ręką odjąłmagia .. polecam!
Robiłam ten film na YT: BEST DAILY PREGNANCY STRATCHES . Serio polecam, może wam też pomoże.
Ja też od siebie polecę Kendrę Tolbert , ale dziękuję ♡ sprawdzę i poćwiczęWłaśnie zrobiłam sobie ćwiczenia jogi 10 min i jak ręką odjąłmagia .. polecam!
O u mnie podobnie, 2.5kg na minusie chociaż byłam pewna że już przytyłam, bo brzuch mam wyraźnie większy, wszystko ciśnie nawet z luźnym pasem. A to dopiero 9+2. Rozglądam się już za spodniami ciążowymi bo widzę że będzie ciężko, szczególnie zimąJa schudłam 2,8kgAle już spodnie mimo wszystko cisną i brzuszek bardziej jakby napięty jest ale jeszcze u mnie chyba nic nie widać
![]()
Matko jak ja zazdroszczę bliźniakówJa dziś po wizycie, są dwa małe centymetrowe żelki, serduszka biją jak szalone
Trzymam kciuki za wasze wizyty, ja zaczynam 8 tydzień dzisiaj. Właśnie jeśli jestem 7t i 1 dzień to jestem w 7 czy w 8?chyba 7 prawda bo to się mówi tylko skończone?
Kolejna wizytę mam w 12 tygodniu i wtedy mam dostać skierowania na prenatalne. Sama nie wiem teraz sie martwię ze może to będzie późno żeby dostać sie do dobrego lekarza?jak myślicie?
O widzisz, dziękuje!Matko jak ja zazdroszczę bliźniakówJedno czy dwujajowe?
Moim zdaniem za późno na skierowanie na prenatalne. Powinien Ci dać już teraz byś się zarejestrowała... Ja ide w czwartek wtedy będzie 8+1 i powiedziała że wtedy mi da skierowanie na prenatalne.
Witam w gronie bliźniakówJa dziś po wizycie, są dwa małe centymetrowe żelki, serduszka biją jak szalone
Trzymam kciuki za wasze wizyty, ja zaczynam 8 tydzień dzisiaj. Właśnie jeśli jestem 7t i 1 dzień to jestem w 7 czy w 8?chyba 7 prawda bo to się mówi tylko skończone?
Kolejna wizytę mam w 12 tygodniu i wtedy mam dostać skierowania na prenatalne. Sama nie wiem teraz sie martwię ze może to będzie późno żeby dostać sie do dobrego lekarza?jak myślicie?