reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

reklama
Też jestem po przejściach. Pracuje w dużym zespole i poinformowałam tylko przełożoną i poszłam na l4. Niech sobie myślą co chcą. Nic oficjalna nie potwierdziłam.
A z przyjemniejszych rzeczy to wczoraj znalazłam tętno domowym detektorem, 170 ud/min 🥺❤️
Który nasz tydzień? Słyszałam kiedyś że bezpiecznie używać takich sprzętów od skończonego 10/11 tygodnia. Ale nie wiem ile w tym prawdy

A ja się muszę wyżalić byłam teraz z psem na osiedlu, spotkałam znajomego ale bardzo rzadko z nimi rozmawiamy jak już to właśnie na ulicy jak się spotkamy, urodziły im się bliźniaki to mówię gratulacje a on do mnie DLA WAS TEŻ, ja sobie myślę skąd on to wie że ja w ciąży jestem… on do mnie który tydzień itd że super, wiecie co, jego żona ma koleżanki u mnie w pracy musiało się rozejść, ja wiele rozumiem ale po co to opowiadać, ja jestem po przejściach i chciałam ogłaszać ciążę po prenatalnych tymbardziej że rodzina nic nie wie!! A obcy ludzie wiedzą
U mnie wszyscy wiedzą, a to dopiero początek. Niedawno pogratulował mi mój były szef. Nie pracuję z nim już ponad pół roku, w ogóle go nie ma w naszej firmie - a się dowiedział. Tak szerokiego zasięgu plotek się nie spodziewałam. Nie wiem, po co o takich rzeczach tyle rozmawiać. Swojego życia nie mają?

reklama
Mnie nie bolą plecy, ale podbrzusze często jak dłużej pochodzę. Nie wiem czy to normalne czy się zacząć martwić.
Dziś mam w ogóle jakiś słaby dzień, nie wiem czy to pogoda, ciśnienie czy co 🙁

Do góry