witamy widzę że coraz więcej mam z taką różnicą wieku między dziećmi u nas dookoła same różnice max 2-3 lataCześć dziewczyny! Dołączam do Waszej grupy Planowany TP 05.02.2025 r. To moja druga ciąża, a moja starsza córeczka ma 7 lat.
reklama
mEwa_87
Fanka BB :)
Ja też jestem z Krakowa. Rodziłam prawie 5 lat temu w Uniwersyteckim na Kopernika i tym razem też mam zamiar tam rodzic.Też jestem z Krakowa i też zastanawiam się nad Szpitalem Uniwersyteckim .
Wczoraj miałam wizytę kontrolną, z dzidziusiem wszystko ok, wreszcie usłyszałam jak bije serduszko, zapamiętam ten moment zawsze
Przesunął mi się termin porodu o kilka dni, teraz mam na walentynki (8+5).
Ostatnio wylądowałam na IP z mocnym krwawieniem. Na szczęście serduszko naldal bije. W czwartek mam wizytę kontrolną i jeśli wszystko będzie ok, to będę chciała dołączyć do wątku zamkniętego.
Pyśka_:)
Szczęśliwa :)
U mnie 16 i 11witamy widzę że coraz więcej mam z taką różnicą wieku między dziećmi u nas dookoła same różnice max 2-3 lata
lat czy miesięcy?U mnie 16 i 11
w moim zawodzie powrót do pracy na rok, dwa nie ma sensu. Albo rok po roku albo z opcją odbudowania „kariery” pomiędzywitamy widzę że coraz więcej mam z taką różnicą wieku między dziećmi u nas dookoła same różnice max 2-3 lata
Latlat czy miesięcy?
U nas było to samo. Moje dzieci duże ale już, od dawna nie chciały słyszeć o rodzeństwie. Od kilku miesięcy ich przygotowywaliśmy, że może jednak być. Jak im powiedzieliśmy to syn w sumie na spokojnie to przyjął, a córka 3 minuty płakała a potem zaczęła wymyślać imionaJa się boje co to będzie bo moja córka nie chce słyszeć o rodzeństwie nawet książeczki, które maja małe dzidziusie każe mi odkładać
Crazylalafresh
Moderator
Hej dziewczyny. Jak wasze samopoczucie w taki upał? Jak dajecie radę? Co jecie w taki gorąc?
reklama
Milka11318
Początkująca w BB
Ja od owulacji biorę Neoparin, to prawie to samo tylko te moje mają chyba jeszcze bardziej tępe igły Ja przed zastrzykiem chłodzę sobie miejsce, wkuwam się bardzo powoli i potem powoli wyjmuję igłę, czasem zrobi mi się mała kulka w miejscu wkłucia ale po jakimś czasie znika, siniaków miałam do tej pory ze dwa-trzy, a jeszcze biorę acard