pluto_nova
Moderator
@Crazylalafresh Ty też tu jesteś? No gratki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W pracy klima, a w domu przespałam. Mega senność mnie łapie. Gorzej, że jak wstałam o 19 i jestem w miarę wyspana to wieczorem mam największe mdłości :/Hej dziewczyny. Jak wasze samopoczucie w taki upał? Jak dajecie radę? Co jecie w taki gorąc?
Ja będę mieć 3 w lutym... Starszy syn 04.02, młodszy 28.02, a teraz termin na 21.02. chociaż z planowanym cc spodziewam się raczej z tydzień wcześniej.W pracy klima, w aucie klima, w domu klima, a na ogródku basen Ja nie narzekam, uwielbiam ciepełko. Za to wizja lutowego noworodka mnie przeraża…
U mnie teraz we wrocku fajnie grzmi, błyska się i leje Współczuje takich mdłosci... I dziękujęJa jestem z Gdańska ♡ też jadłam pizzę , apetyt u mnie okropny, nie mogę patrzeć na niektóre rzeczy, a mdlosci mam takie że aż słabo mi się robi, czytałam że to od stężenia bety i niestety jestem super wrażliwa... hehehe oby Cię ominęło!
Hej. Dzięki Dobrze Cię kojarzę ze staraczek?@Crazylalafresh Ty też tu jesteś? No gratki!
Ja mam taką samą senność, aż czasem nwm jak się nazywam... Współczuję mdłosci...W pracy klima, a w domu przespałam. Mega senność mnie łapie. Gorzej, że jak wstałam o 19 i jestem w miarę wyspana to wieczorem mam największe mdłości :/
Ja będę mieć 3 w lutym... Starszy syn 04.02, młodszy 28.02, a teraz termin na 21.02. chociaż z planowanym cc spodziewam się raczej z tydzień wcześniej.
ze staraczek, kresek…Hej. Dzięki Dobrze Cię kojarzę ze staraczek?
Bardzo dużo dziewczyn co kojarzyłam to już ich nie widziałam na kreskach ale się ucieszyłam bo to znaczy że im się udało w końcu A jak u Ciebie?ze staraczek, kresek…
udało się w końcu donosić ciążę i teraz na pokładzie prawie 7-mio miesięczny synekBardzo dużo dziewczyn co kojarzyłam to już ich nie widziałam na kreskach ale się ucieszyłam bo to znaczy że im się udało w końcu A jak u Ciebie?
To gratulacje!!udało się w końcu donosić ciążę i teraz na pokładzie prawie 7-mio miesięczny synek
Hej dziewczyny. Jak wasze samopoczucie w taki upał? Jak dajecie radę? Co jecie w taki gorąc?