pluto_nova
Moderator
@Crazylalafresh Ty też tu jesteś? No gratki! 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W pracy klima, a w domu przespałam. Mega senność mnie łapie. Gorzej, że jak wstałam o 19 i jestem w miarę wyspana to wieczorem mam największe mdłości :/Hej dziewczyny. Jak wasze samopoczucie w taki upał? Jak dajecie radę? Co jecie w taki gorąc?
Ja będę mieć 3 w lutym... Starszy syn 04.02, młodszy 28.02, a teraz termin na 21.02. chociaż z planowanym cc spodziewam się raczej z tydzień wcześniej.W pracy klima, w aucie klima, w domu klima, a na ogródku basenJa nie narzekam, uwielbiam ciepełko. Za to wizja lutowego noworodka mnie przeraża…
U mnie teraz we wrocku fajnie grzmi, błyska się i lejeJa jestem z Gdańska ♡ też jadłam pizzę , apetyt u mnie okropny, nie mogę patrzeć na niektóre rzeczy, a mdlosci mam takie że aż słabo mi się robi, czytałam że to od stężenia bety i niestety jestem super wrażliwa... hehehe oby Cię ominęło!
Ja mam taką samą senność, aż czasem nwm jak się nazywam... Współczuję mdłosci...W pracy klima, a w domu przespałam. Mega senność mnie łapie. Gorzej, że jak wstałam o 19 i jestem w miarę wyspana to wieczorem mam największe mdłości :/
Ja będę mieć 3 w lutym... Starszy syn 04.02, młodszy 28.02, a teraz termin na 21.02. chociaż z planowanym cc spodziewam się raczej z tydzień wcześniej.
ze staraczek, kresek…Hej. DziękiDobrze Cię kojarzę ze staraczek?
![]()
Bardzo dużo dziewczyn co kojarzyłam to już ich nie widziałam na kreskach ale się ucieszyłam bo to znaczy że im się udało w końcuze staraczek, kresek…![]()
udało się w końcu donosić ciążę i teraz na pokładzie prawie 7-mio miesięczny synekBardzo dużo dziewczyn co kojarzyłam to już ich nie widziałam na kreskach ale się ucieszyłam bo to znaczy że im się udało w końcuA jak u Ciebie?
![]()
To gratulacje!!udało się w końcu donosić ciążę i teraz na pokładzie prawie 7-mio miesięczny synek![]()
Hej dziewczyny. Jak wasze samopoczucie w taki upał? Jak dajecie radę? Co jecie w taki gorąc?