Ja dziś akurat jeszcze dzień wolny , więc głównie leżę. Mamy w domu klimatyzację która mnie ratuje… dziś miałam taką zachciankę na zupkę chińską że zjadłam ją po czym było mi tak słono że zjadłam ćwiartkę arbuza moje smaki są po prostu tak dziwne że aż sama się sobie dziwię jak coś mogę z taką ochotą jeść xD przynajmniej w taki upał nie mam problemu z wodą bo ja piję na okrągłoHej dziewczyny. Jak wasze samopoczucie w taki upał? Jak dajecie radę? Co jecie w taki gorąc?
reklama
W pracy klima, w aucie klima, w domu klima, a na ogródku basen Ja nie narzekam, uwielbiam ciepełko. Za to wizja lutowego noworodka mnie przeraża…Hej dziewczyny. Jak wasze samopoczucie w taki upał? Jak dajecie radę? Co jecie w taki gorąc?
Crazylalafresh
Moderator
Matko jak ja zazdroszczę a czemu Cię przeraża?W pracy klima, w aucie klima, w domu klima, a na ogródku basen Ja nie narzekam, uwielbiam ciepełko. Za to wizja lutowego noworodka mnie przeraża…
Ja też!!! W lutym najmniej porodów plus końcówka zimy , zaraz wiosna spacerki, mój mąż jest z koncq lutego i chciałabym mu zrobić niespodziankę ♡Matko jak ja zazdroszczę a czemu Cię przeraża?
Bylam na spacerku ale usiadłam na ławeczkę, duszno , a teraz burza się zaczęła, najgorzej że ja mam mdlosci a w upały nie mam apetytu, a jak nie jem to mam gorsze mdłości, więc ciężko a Ty jak się czujesz?Hej dziewczyny. Jak wasze samopoczucie w taki upał? Jak dajecie radę? Co jecie w taki gorąc?
Crazylalafresh
Moderator
Mdłosci lekkie czy turbo? Ja nie mam w ogóle apetytu, np. Dzisiaj zjadłam kilka gryzów pizzerki i pół miseczki rosołu... Ja mam lekkie mdłosci i to rzadko w ciągu dnia na szczęście ale coś czuję że jeszcze wszystko przede mną.... A gdzie taka burza teraz?Bylam na spacerku ale usiadłam na ławeczkę, duszno , a teraz burza się zaczęła, najgorzej że ja mam mdlosci a w upały nie mam apetytu, a jak nie jem to mam gorsze mdłości, więc ciężko a Ty jak się czujesz?
Już po wizycie u lekarza. Wg usg kropka jest młodsza niż wynika z usg, co było do przewidzenia z moim cyklem (6t 5d). Jest bijące serduszko. Następna wizyta za 2 tygodnie, jak zrobię listę badań. Bez problemu mogę w tym samym miejscu zrobić darmowe usg prenatalne i pappa, co mnie cieszy, bo ominie mnie przychodnia na nfz, w której są chore czasy oczekiwania i kolejki.
la_mariquita
Moderator
Hej Ja się dzisiaj durnie spaliłam Moi chłopcy są super zadowoleni, morze im się podoba, a to najważniejsze
Monia0731
Fanka BB :)
Kurczę, ja dziś dostałam opryszczkę w nosie… trochę się stresuję. Lekarz od razu zadzwonił i powiedział, żeby jutro przyjść o 19 bo musi sprawdzić serce dziecka. Dostałam heviran na receptę plus maści. Dziewczyny, miałyście opryszczkę w ciąży? To nie jest moja pierwsza, ale wiem że i tak może być niebezpieczna
reklama
Ja jestem z Gdańska ♡ też jadłam pizzę , apetyt u mnie okropny, nie mogę patrzeć na niektóre rzeczy, a mdlosci mam takie że aż słabo mi się robi, czytałam że to od stężenia bety i niestety jestem super wrażliwa... hehehe oby Cię ominęło!Mdłosci lekkie czy turbo? Ja nie mam w ogóle apetytu, np. Dzisiaj zjadłam kilka gryzów pizzerki i pół miseczki rosołu... Ja mam lekkie mdłosci i to rzadko w ciągu dnia na szczęście ale coś czuję że jeszcze wszystko przede mną.... A gdzie taka burza teraz?