Ja dzisiaj się poplakalam, bo nie daję sobie rady z mdlościami, tak mi źle, nie jesteś sama ♡Jezusie, jak ja mam dość. Totalnie brak we mnie energii, ciężko mi cokolwiek zrobić. Najchętniej całe dnie bym przespała
reklama
Krateczka
Fanka BB :)
Polecam Xonvea. Od lekarza na receptę. Działa cuda.Ja dzisiaj się poplakalam, bo nie daję sobie rady z mdlościami, tak mi źle, nie jesteś sama ♡
Crazylalafresh
Moderator
Napisałam a propo założenia wątku prywatnego. Ja tam napisze pierwszą wiadomość by mieć zapisane na pierwszej stronie was, terminy wizyt i porodu więc proszę pilnujcie bym to ja napisała pierwszy post. A kto kolejny tam dołączy to w pierwszej wiadomości waszej na prywatnym wątku proszę o wasz termin porodu, termin najbliższej wizyty usg (jeśli wizyta usg to będzie prenatalne, połówkowe te ważne, nazw jeszcze nie znam to proszę to też napisać). Kto jeszcze nowy chce być w prywatnym to piszcie
hemoglobina
Moderator
Jeśli będziesz moderatorem, to będziesz mogła edytować każdy post – nieważne kto go napisze. W tym pierwszy post, który napisany będzie przez Anię z ogólnymi zasadami wątku, które możecie zmienić pod siebieNapisałam a propo założenia wątku prywatnego. Ja tam napisze pierwszą wiadomość by mieć zapisane na pierwszej stronie was, terminy wizyt i porodu więc proszę pilnujcie bym to ja napisała pierwszy post. A kto kolejny tam dołączy to w pierwszej wiadomości waszej na prywatnym wątku proszę o wasz termin porodu, termin najbliższej wizyty usg (jeśli wizyta usg to będzie prenatalne, połówkowe te ważne, nazw jeszcze nie znam to proszę to też napisać). Kto jeszcze nowy chce być w prywatnym to piszcie
Crazylalafresh
Moderator
Ooo... Fajnie wiedzieć A ja już napisałam do Niej właśnie w pytaniamiJeśli będziesz moderatorem, to będziesz mogła edytować każdy post – nieważne kto go napisze. W tym pierwszy post, który napisany będzie przez Anię z ogólnymi zasadami wątku, które możecie zmienić pod siebie
Poproszę o dodanie mnie do wątku prywatnegoNapisałam a propo założenia wątku prywatnego. Ja tam napisze pierwszą wiadomość by mieć zapisane na pierwszej stronie was, terminy wizyt i porodu więc proszę pilnujcie bym to ja napisała pierwszy post. A kto kolejny tam dołączy to w pierwszej wiadomości waszej na prywatnym wątku proszę o wasz termin porodu, termin najbliższej wizyty usg (jeśli wizyta usg to będzie prenatalne, połówkowe te ważne, nazw jeszcze nie znam to proszę to też napisać). Kto jeszcze nowy chce być w prywatnym to piszcie
Wspieram mocno! Mnie dziś (wczoraj w sobotę) zmiotło z planszy... Byłam w labie oddać mocz do badania... Po drodze poczułam zapach żula. Nie minęła minuta i wymioty... Potem szłam ulica i poczułam zapach jakiejś cebuli z knajpy i co. I znowu. W domu powtórka z rozrywki. Bilans: 4x wymioty na mieście i 3x w domu. Jestem wykończona. Do tego zawroty głowy. Mąż musiał mnie prowadzić, bo nie byłam w stanie iść. Przespałam pół dnia. Jedyne co się dziś przyjęło to kilka łyżek rozgotowanego ryżu i dosłownie kilka łyków herbaty. Jeśli jeszcze raz usłyszę od kogoś, że ciąża to stan błogosławiony to chyba mu walnę w twarzJezusie, jak ja mam dość. Totalnie brak we mnie energii, ciężko mi cokolwiek zrobić. Najchętniej całe dnie bym przespała
reklama
kindulek
Zaciekawiona BB
Gratulacje! I wszystkiego co najlepsze na Nowej DrodzeDziewczyny od poniedziałku wrócę i będę aktywna na forum, wiem że też ma prywatny wątek być. Jutro mój wielki dzień
Jak to jest z tym watkiem prywatnym? Będzie podpięty jakiś link?