reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2025

reklama
Mnie od dziś boli podbrzusze, co jest normalne, ale upierdliwe. Do tego śpiączka jak u większości. Szczęśliwe mdłości się uspokoiły, bo jutro jadę z dziećmi nad morze.

Ja już bym tak chciała sierpień. Może dobrze, że mi się kończy urlop, to trochę czymś zajmę głowę i jakoś zleci.

Napisałam a propo założenia wątku prywatnego. Ja tam napisze pierwszą wiadomość by mieć zapisane na pierwszej stronie was, terminy wizyt i porodu więc proszę pilnujcie bym to ja napisała pierwszy post. A kto kolejny tam dołączy to w pierwszej wiadomości waszej na prywatnym wątku proszę o wasz termin porodu, termin najbliższej wizyty usg (jeśli wizyta usg to będzie prenatalne, połówkowe te ważne, nazw jeszcze nie znam to proszę to też napisać). Kto jeszcze nowy chce być w prywatnym to piszcie

Napisałam a propo założenia wątku prywatnego. Ja tam napisze pierwszą wiadomość by mieć zapisane na pierwszej stronie was, terminy wizyt i porodu więc proszę pilnujcie bym to ja napisała pierwszy post. A kto kolejny tam dołączy to w pierwszej wiadomości waszej na prywatnym wątku proszę o wasz termin porodu, termin najbliższej wizyty usg (jeśli wizyta usg to będzie prenatalne, połówkowe te ważne, nazw jeszcze nie znam to proszę to też napisać). Kto jeszcze nowy chce być w prywatnym to piszcie
Jeśli będziesz moderatorem, to będziesz mogła edytować każdy post – nieważne kto go napisze. W tym pierwszy post, który napisany będzie przez Anię z ogólnymi zasadami wątku, które możecie zmienić pod siebie😉

Poproszę o dodanie mnie do wątku prywatnego 😘

Jezusie, jak ja mam dość. Totalnie brak we mnie energii, ciężko mi cokolwiek zrobić. Najchętniej całe dnie bym przespała 😢
Wspieram mocno! Mnie dziś (wczoraj w sobotę) zmiotło z planszy... Byłam w labie oddać mocz do badania... Po drodze poczułam zapach żula. Nie minęła minuta i wymioty... Potem szłam ulica i poczułam zapach jakiejś cebuli z knajpy i co. I znowu. W domu powtórka z rozrywki. Bilans: 4x wymioty na mieście i 3x w domu. Jestem wykończona. Do tego zawroty głowy. Mąż musiał mnie prowadzić, bo nie byłam w stanie iść. Przespałam pół dnia. Jedyne co się dziś przyjęło to kilka łyżek rozgotowanego ryżu i dosłownie kilka łyków herbaty. Jeśli jeszcze raz usłyszę od kogoś, że ciąża to stan błogosławiony to chyba mu walnę w twarz 😉

reklama
Do góry