asia.joanna
Fanka BB :)
Dziewczyny! Wizyta o 17, trzymajcie kciuki ze stresu się przekręcę.. A mąż za granicą więc nie ma mnie kto kopnąć w tylek..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia, napewno wszystko będzie superDziewczyny! Wizyta o 17, trzymajcie kciuki ze stresu się przekręcę.. A mąż za granicą więc nie ma mnie kto kopnąć w tylek..
Dzięki kochana każdy mi to powtarza, ale mam jedną stratę za sobą, więc każda wizyta to dla mnie zawał..Powodzenia, napewno wszystko będzie super
Rozumiem doskonale, bo ja właśnie też i od tej pory co wizyta to stres. Ale teraz będzie napewno wszystko dobrzeDzięki kochana każdy mi to powtarza, ale mam jedną stratę za sobą, więc każda wizyta to dla mnie zawał..
Dzięki kochana każdy mi to powtarza, ale mam jedną stratę za sobą, więc każda wizyta to dla mnie zawał..
Daj znać poDzięki kochana każdy mi to powtarza, ale mam jedną stratę za sobą, więc każda wizyta to dla mnie zawał..
I jak tam po wizycie ??Dzięki kochana każdy mi to powtarza, ale mam jedną stratę za sobą, więc każda wizyta to dla mnie zawał..
Ja też się zgłaszamNa prywatnym jest 290 stron póki co jeśli któreś z Was mają ochotę dołączyć do prywatnego to zgłaszać się, zrobimy kolejną listę dziewczyn, które chcą dołączyć i wyślemy do administratorki na prywatnej grupie faktycznie ruch jest większy i bardziej systematyczny.