reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Mi też się podoba czarny wózek 🤣 są 3 opcje - dodatki w kolorze złota, srebra lub rose gold (nie wiem na jaki się zdecydujemy), ale mężowi na szczęście też się spodobał 🙂 mnie też zbytnio nie interesowały, ale odkąd wiem, że jestem w ciąży to nie ma dnia, żebym nie była na h&m kids, zalando kids, mamissima, dobre liski, la milou i przeglądam i przeglądam 😬 to mnie to pieluszkowe zapalenie mózgu chyba też już dopadło 😎
Daj cynka jak znajdziesz jakiś sprawdzony czarny wózek 🤩.

reklama
Daj cynka jak znajdziesz jakiś sprawdzony czarny wózek 🤩.
My się decydujemy na Cybex Priam.
E7F75A89-ABC4-4B7B-A59A-678988EA31A5.png
choć mi się jeszcze ten Joolz podoba 🙂
5F440BB3-F327-4FE9-AEC7-61C1159BCDE3.png

To zaraz będziesz miała połówkowe ❤️. Ja mam na początku października i oczywiście sram po gaciorach 🥴
Wczoraj widziałam na żywo mój wózek marzeń 😍. Siedziałam w aucie i jakaś dziewczyna akurat przechodziła. Gapilam się na niego jak sroka w gnat, ale bałam się zagadać 😜
Myślę, że połówkowe to będzie taki przełom i może w końcu coś kupię dla dzidziola. Wiesz, że nie mam jeszcze ani jednej rzeczy 🤔
A ty masz już coś?
Ja jeszcze trzymam się na dystans z tymi wszystkimi gadżetami, ubrankami i wózkami 😂 co prawda mamy już fotelik na niemowlaka ale i na starsze dziecko 😂 męża fantazja poniosła w Danii i kupił komplet maxi cosi, więc jestem bardzo zadowolona i mamy spokój na kilka lat na pewno ❤️ co do ubranek to na pewno nie kupię ani jednej rzeczy. Moja chrześnica ma obecnie 2 latka i wszystkie rzeczy przejmuje od niej 😉 ubranka są fantastyczne. Next, Carters, Guess, itp. Sama milion ubranek jej kupiłam, siostra połowę dostała ze Stanów a resztę ja odkupiłam od koleżanki co tak samo wszystko ze Stanów miała 😉 jedyny większy zakup to będzie wózek, ale na to jeszcze zdecydowanie za wcześnie 😂

Ja jeszcze trzymam się na dystans z tymi wszystkimi gadżetami, ubrankami i wózkami 😂 co prawda mamy już fotelik na niemowlaka ale i na starsze dziecko 😂 męża fantazja poniosła w Danii i kupił komplet maxi cosi, więc jestem bardzo zadowolona i mamy spokój na kilka lat na pewno ❤️ co do ubranek to na pewno nie kupię ani jednej rzeczy. Moja chrześnica ma obecnie 2 latka i wszystkie rzeczy przejmuje od niej 😉 ubranka są fantastyczne. Next, Carters, Guess, itp. Sama milion ubranek jej kupiłam, siostra połowę dostała ze Stanów a resztę ja odkupiłam od koleżanki co tak samo wszystko ze Stanów miała 😉 jedyny większy zakup to będzie wózek, ale na to jeszcze zdecydowanie za wcześnie 😂
O tak, jakość Next i Carter’s jest naprawdę super 🙂 ja byłam w ubiegłym roku w Stanach i mówiłam, że jak będę w ciąży to pojadę tam z pustymi walizkami, bo cenowo tam super wszystko wychodzi i jakoś taka, jakiej u nas w Europie nie ma. Ale przez pandemię (my byliśmy początkiem roku, tydzień po naszym powrocie zamknięto granice) nie polecimy 🤷🏻‍♀️ Mam tam co prawda rodzinę i mogliby nam zrobić zakupy tam, ale nie chce nikogo tym obarczać, bo ja musiałabym widzieć rzeczy w sklepie i wybrać co mi się podoba 🤣

O tak, jakość Next i Carter’s jest naprawdę super 🙂 ja byłam w ubiegłym roku w Stanach i mówiłam, że jak będę w ciąży to pojadę tam z pustymi walizkami, bo cenowo tam super wszystko wychodzi i jakoś taka, jakiej u nas w Europie nie ma. Ale przez pandemię (my byliśmy początkiem roku, tydzień po naszym powrocie zamknięto granice) nie polecimy 🤷🏻‍♀️ Mam tam co prawda rodzinę i mogliby nam zrobić zakupy tam, ale nie chce nikogo tym obarczać, bo ja musiałabym widzieć rzeczy w sklepie i wybrać co mi się podoba 🤣
Dokładnie tak, jakość jest nieziemska 😉 pranie, suszenie, prasowanie a one nadal jak nowe 😊 także mamy mega farta, że będzie dziewczynka bo wydatek na ubranka odpada nam na pewno na 1,5-2lata do przodu 😂 a koszty każdy wie jakie są 🥴 wiadomo, że buciki, itp trzeba kupić na bieżąco, ale to za daleko żeby o tym myśleć 😊

reklama
Do góry