Daj cynka jak znajdziesz jakiś sprawdzony czarny wózek .Mi też się podoba czarny wózek są 3 opcje - dodatki w kolorze złota, srebra lub rose gold (nie wiem na jaki się zdecydujemy), ale mężowi na szczęście też się spodobał mnie też zbytnio nie interesowały, ale odkąd wiem, że jestem w ciąży to nie ma dnia, żebym nie była na h&m kids, zalando kids, mamissima, dobre liski, la milou i przeglądam i przeglądam to mnie to pieluszkowe zapalenie mózgu chyba też już dopadło
reklama
My się decydujemy na Cybex Priam.Daj cynka jak znajdziesz jakiś sprawdzony czarny wózek .
Ten cybex przepiękny. Nie na moją kieszeń, zazdrooooo. Będziesz normalnie jak Lady z taką brykąMy się decydujemy na Cybex Priam.Zobacz załącznik 1317350choć mi się jeszcze ten Joolz podoba Zobacz załącznik 1317351
Fredka jutro i w sobotę w Szczecinie jest promka w Boboland - wszystkie produkty w cenach hurtowych, może warto zajrzećTen cybex przepiękny. Nie na moją kieszeń, zazdrooooo. Będziesz normalnie jak Lady z taką bryką
Załączniki
Każda z nas będzie jak Lady z wózkiem i w środku słodkim dzidziutkiem cieszę się z tego zimowego terminu, na wiosnę/lato dzieciaki już będą duże i będzie można długo spacerowaćTen cybex przepiękny. Nie na moją kieszeń, zazdrooooo. Będziesz normalnie jak Lady z taką bryką
asia.joanna
Fanka BB :)
Ja jeszcze trzymam się na dystans z tymi wszystkimi gadżetami, ubrankami i wózkami co prawda mamy już fotelik na niemowlaka ale i na starsze dziecko męża fantazja poniosła w Danii i kupił komplet maxi cosi, więc jestem bardzo zadowolona i mamy spokój na kilka lat na pewno co do ubranek to na pewno nie kupię ani jednej rzeczy. Moja chrześnica ma obecnie 2 latka i wszystkie rzeczy przejmuje od niej ubranka są fantastyczne. Next, Carters, Guess, itp. Sama milion ubranek jej kupiłam, siostra połowę dostała ze Stanów a resztę ja odkupiłam od koleżanki co tak samo wszystko ze Stanów miała jedyny większy zakup to będzie wózek, ale na to jeszcze zdecydowanie za wcześnieTo zaraz będziesz miała połówkowe . Ja mam na początku października i oczywiście sram po gaciorach
Wczoraj widziałam na żywo mój wózek marzeń . Siedziałam w aucie i jakaś dziewczyna akurat przechodziła. Gapilam się na niego jak sroka w gnat, ale bałam się zagadać
Myślę, że połówkowe to będzie taki przełom i może w końcu coś kupię dla dzidziola. Wiesz, że nie mam jeszcze ani jednej rzeczy
A ty masz już coś?
O tak, jakość Next i Carter’s jest naprawdę super ja byłam w ubiegłym roku w Stanach i mówiłam, że jak będę w ciąży to pojadę tam z pustymi walizkami, bo cenowo tam super wszystko wychodzi i jakoś taka, jakiej u nas w Europie nie ma. Ale przez pandemię (my byliśmy początkiem roku, tydzień po naszym powrocie zamknięto granice) nie polecimy Mam tam co prawda rodzinę i mogliby nam zrobić zakupy tam, ale nie chce nikogo tym obarczać, bo ja musiałabym widzieć rzeczy w sklepie i wybrać co mi się podobaJa jeszcze trzymam się na dystans z tymi wszystkimi gadżetami, ubrankami i wózkami co prawda mamy już fotelik na niemowlaka ale i na starsze dziecko męża fantazja poniosła w Danii i kupił komplet maxi cosi, więc jestem bardzo zadowolona i mamy spokój na kilka lat na pewno co do ubranek to na pewno nie kupię ani jednej rzeczy. Moja chrześnica ma obecnie 2 latka i wszystkie rzeczy przejmuje od niej ubranka są fantastyczne. Next, Carters, Guess, itp. Sama milion ubranek jej kupiłam, siostra połowę dostała ze Stanów a resztę ja odkupiłam od koleżanki co tak samo wszystko ze Stanów miała jedyny większy zakup to będzie wózek, ale na to jeszcze zdecydowanie za wcześnie
asia.joanna
Dokładnie tak, jakość jest nieziemska pranie, suszenie, prasowanie a one nadal jak nowe także mamy mega farta, że będzie dziewczynka bo wydatek na ubranka odpada nam na pewno na 1,5-2lata do przodu a koszty każdy wie jakie są wiadomo, że buciki, itp trzeba kupić na bieżąco, ale to za daleko żeby o tym myślećO tak, jakość Next i Carter’s jest naprawdę super ja byłam w ubiegłym roku w Stanach i mówiłam, że jak będę w ciąży to pojadę tam z pustymi walizkami, bo cenowo tam super wszystko wychodzi i jakoś taka, jakiej u nas w Europie nie ma. Ale przez pandemię (my byliśmy początkiem roku, tydzień po naszym powrocie zamknięto granice) nie polecimy Mam tam co prawda rodzinę i mogliby nam zrobić zakupy tam, ale nie chce nikogo tym obarczać, bo ja musiałabym widzieć rzeczy w sklepie i wybrać co mi się podoba
asia.joanna
My celujemy w wózki 2w1 (nie ufam fotelikom samochodowym z kompletów 3w1) Anex, Muuvo Quick i w ostateczności Cybex zdecydujemy jak będę miała w rękach, kiedyś tamTen cybex przepiękny. Nie na moją kieszeń, zazdrooooo. Będziesz normalnie jak Lady z taką bryką
reklama
Foteliki z kompletów 3w1 są jakieś inne niż te kupowane osobno? Pytam, bo jestem zielona w temacieMy celujemy w wózki 2w1 (nie ufam fotelikom samochodowym z kompletów 3w1) Anex, Muuvo Quick i w ostateczności Cybex zdecydujemy jak będę miała w rękach, kiedyś tam